Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne kellemes érzés amíg eljutok az orgazmusig?
Az a helyzet,hogy én nem érzem túl kellemesnek a szexet,sőt inkább kínzó! ugyanis iszonyúan érzékeny vagyok.
a párom nagyon jól fel tud izgatni és az még nagyon kellemes is,előjáték,ilyesmi... szinte amint belémhatol,jön az az iszonyúan csikiző érzés,nemsokkal később pedig a "pisilési inger".
tudom,hogy ezek az érzések vezetnek az orgazmushoz,de általában azért nem jutok a csúcsra,mert nem bírom ki odáig.
próbálok belelatulni s teljesen elengedem magam,de nagyon sokáig tart ez az állapot s kimerülök,kínoz,nem bírom!
hogyan lehetne elérni,hogy az orgazmusig is kellemes legyen az érzés? vagy egyáltalán azt,hogy a "pisilési inger" érzete rövidebb ideig tartson s át tudjak rajta lendülni?
remélem nektek már sikerült,légyszi segítsetek!
18/L
én is ebben a cipőben járok! 23L
Lehet akkor lenne inzenzíven a pasinak beindulnia mikor már majdnem ott vagyunk és nagyon érezzük azt a "pisilési" ingert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!