Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne kellemes érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne kellemes érzés amíg eljutok az orgazmusig?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy én nem érzem túl kellemesnek a szexet,sőt inkább kínzó! ugyanis iszonyúan érzékeny vagyok.

a párom nagyon jól fel tud izgatni és az még nagyon kellemes is,előjáték,ilyesmi... szinte amint belémhatol,jön az az iszonyúan csikiző érzés,nemsokkal később pedig a "pisilési inger".

tudom,hogy ezek az érzések vezetnek az orgazmushoz,de általában azért nem jutok a csúcsra,mert nem bírom ki odáig.

próbálok belelatulni s teljesen elengedem magam,de nagyon sokáig tart ez az állapot s kimerülök,kínoz,nem bírom!

hogyan lehetne elérni,hogy az orgazmusig is kellemes legyen az érzés? vagy egyáltalán azt,hogy a "pisilési inger" érzete rövidebb ideig tartson s át tudjak rajta lendülni?

remélem nektek már sikerült,légyszi segítsetek!

18/L

#orgazmus #kellemesebb
2014. máj. 15. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
szívesen segítek gyakorolni hogy megszokd :)
2014. máj. 15. 14:46
 2/3 anonim válasza:

én is ebben a cipőben járok! 23L

Lehet akkor lenne inzenzíven a pasinak beindulnia mikor már majdnem ott vagyunk és nagyon érezzük azt a "pisilési" ingert!

2014. máj. 28. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne igyál előtte 6órával elgalább és talán akkor ha tényleg nincs benned egy csepp pisi sem akkor nem elsz pisilési inger sem.De ezt nem egy nő írja szóval kb semmit nemtudok ezügyben javasolni.....mivel nem vagyok nő.....
2014. aug. 14. 23:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!