Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy csikló izgatás közben pisilés ingeretek lett, és ténylegesen pisiltetek? Nem spriccelésre gondolok.

Figyelt kérdés

2014. máj. 15. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Egyszer a pasim addig dugott, hogy megtörtént, pedig mondtam neki, hogy hagyja abba, de ő jó keményen folytatta. Közben egy akkora orgazmusom lett, hogy be is pisiltem. Ő meg teleélvezte a nunimat. :)
2014. máj. 15. 14:51
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
1es! akkor most mindenhonnan jött a cucc? hasmenésetek nem volt közben?
2014. máj. 15. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
nem volt :)
2014. máj. 15. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyes válaszoló!

Az puncispriccelés volt, nem bepisilés.

Kérdezőnek meg. Tudtommal orgazmus közben képtelenség bepisilni. Ha megtörténik az puncispriccelés, ami nem pisi.

2014. máj. 15. 15:13
 5/7 A kérdező kommentje:
nem volt orgazmus, hanem csak éreztem, hogy jön vmi, mint akinek pisilnie kell, és olyan is volt mint a pisi,de orgazmusom csak utána volt, rá percekre.
2014. máj. 15. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
89%
Nem puncispriccelés volt szerintem, mert bepisiltem és utána jot csk az orgazmus. De miért kellett lepontozni? Ezt nem értem...
2014. máj. 15. 15:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Maszturbáltam és elélvezés előtt annyira ingerlett hogy kicsit bepisiltem:D
2014. máj. 18. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!