Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy nő puncinedvet ken a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő puncinedvet ken a füle mögé parfüm helyett, akkor tényleg beindulnak rá a férfiak?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, mert olvastam ilyet, hogy régebbi korokban a prostituáltak használtak ilyen módszereket, hogy több vendégük legyen.. Valaki próbálta már? Mármint nem iyen értelemben hogy kuncsaftokat fogjon, hanem simán a való életben, ha pl egy bizonyos férfinek fel akarta kelteni az érdeklődését?
2014. máj. 15. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez baromság, de ha a lány puncinedvet ken az arcára, szívesen lenyalogatom róla. :P
2014. máj. 15. 16:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Nem. És tudod miért? Mert nem mindenkinek az azonos feromonok jönnek be.
2014. máj. 15. 16:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már erről. Szerintem hatékony lehet, próbáld ki.
2014. máj. 15. 16:40
 4/14 anonim ***** válasza:
3: az enyémet lenyalnád? :P
2014. máj. 15. 16:46
 5/14 anonim ***** válasza:
dehogy, szagold meg egyszer magának a nedvenek nincs is szaga....
2014. máj. 15. 16:46
 6/14 anonim ***** válasza:

már hogyne lenne...hány lányt ujjaztál meg eddig?

-ill. nem is szaga van, hanem illata...már a igényes csaj a partnered

2014. máj. 15. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:
amelyiknek szaga van az már gázos....a sajtszagú puncira nem gerjedek, ha meg tiszta és igényes a gazdája akkor a puninak se lesz szaga..
2014. máj. 15. 17:27
 8/14 anonim ***** válasza:

Amelyik puncinak nincsen "szaga", az nem izgató. (Persze nyilván nem egy hetesre gondolok.)

Szerintem normál esetben egy férfinak már attól kőkeményen áll, ha beleszagol az imádott nő puncijába.

2014. máj. 15. 18:40
 9/14 anonim ***** válasza:
Ekkora kreténséget még nem olvastam az idén...
2014. máj. 15. 19:19
 10/14 biohazardxxx ***** válasza:

Te ott a képernyő mögött,igen te!

Fogyatékos vagy hogy ilyet felteszel ezen a szent helyen? :D Gondolj a fordított helyzetre, ha te kivered és a füled mögé kened akkor a csajok beindulnak majd rád? Ki ne próbád mielőtt eszedbe jutna :D

2014. máj. 15. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!