Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, melyik izgatóbb nektek: ha elölről nyúl egy kéz (finoman) a lábaitok közé, vagy ha hátulról (legalább bugyi van rajtatok)?
"Szóval szeretitek. Akkor ha mondjuk buszon/metrón finoman, izgatóan a lábaitok közé nyúlnék csak úgy, ismeretlenül, nem lennétek felháborodva?"
Velem ez megcsinálta valaki egyetemista koromban egy zsúfolt piros hetesen Pesten.
Pár másodpercre lemerevedtem a sokktól, aztán annyit mondtam marha hangosan, hogy "Vegye le rólam a mocskos mancsát, de most rögtön". A fél busz odanézett, a fickó meg vörös fejjel lesündörgött a legközelebbi ajtón a következő megállónál.
(A barátnőm meg azt mondta, mikor leszálltunk, hogy "Te, ezt nem is néztem ki belőled. :-)
Pár év múlva egy angliai lemezbolt előtt ugyanezt "eljátszotta" velem valaki, amíg CD-ket nézegettem. Mire magamhoz tértem a döbbenettől, és felnéztem, a fickó tovább sétált, és még önelégült képpel vigyorgott is rám hátrafordulva.
Annyire elborította az agyamat a tehetetlen düh, meg az adrenalin, hogy kb. egy perc múlva utána mentem, követtem egy darabig úgy, hogy ne vegyen észre, és mikor megállt valamiért egy pillanatra egy tengerparti sétányon, hátulról teljes erőből térdhajlaton rúgtam.
Gondolom, a járókelők egy elborult elméjű, idióta pi..ának néztek, amiért egy szegény ártatlan fickót inzultálok úgy, hogy kirúgom alóla az egyik lábát, és elesik az utcán, (vagy talán egy eldurvult párkapcsolati dráma egyik felvonásának gondolhatták a jelenetet), de rohadtul nem érdekelt, és mindjárt sokkal jobban éreztem magamat.
Amúgy nem vagyok egy harcias amazon, inkább alapvetően szelíd és béketrő, de ha ma valaki ugyanezt megtenné, már gondolkozás nélkül hátrafordulnék és ott helyben tökön rúgnám lendületből.
(Meg azóta a mostani párom, aki dzsúdózott egy pár évig, tanított még egy két jó fogást váratlan helyzetekre.
De jobban örülnék, ha nem kéne őket senkin kipróbálnom élesben, utcai bevetésen. :-)
"Akkor ha mondjuk buszon/metrón finoman, izgatóan a lábaitok közé nyúlnék csak úgy, ismeretlenül, nem lennétek felháborodva?"
Minden normális épeszű nő fel lenne ezen háborodva, és örülhetsz, ha egy pofánrúgással megúszod.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!