Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok milyen pasikra buktok, kit tartotok izgatónak és férfiasnak? Fiúk nektek milyen lányok jönnek be, és kit tartotok szexisnek, és vonzónak? (képek lent)
Íme az én ízlésem, nézzétek meg, ha van kedvetek:
És bár én csak a hölgyekhez vonzódom, de azért a hölgyek kedvéért pár férfi is következzék, ezeket a párom ízlése alapján állítottam össze:
ez a kérdés már volt, csak kevesebb képpel, köszönjük.
férfias a 3. kivételével mindegyik, de nem jönnek be egyáltalán.
1: Én nem vagyok olyan helyes, és izmos, mint mondjuk Vin Diesel, meg se közelítem....(egy kis önkritika). Nem tartom magam helyesnek, de csúnyának se. :D
2: Ez jogos, de az lehet nem én voltam, ha igen, akkor bocs, írtam már pár hasonlót.
3: Köszi, akkor ezek a szép lányok neked is bejönnek? :)
lány vagyok
A lányok közül a 2. a legszebb (az első képen nem tetszik).
A pasik rondák, utálom mindkét bemutatott típust. Na jó. Bruce Willis esetleg.... de a többi szörnyű
Huh, szőrös, pasis, lehetőleg magas, lehetőleg izmos ami bejön. Mondjuk nem konditermi izmokra gondolok, pontosabban nem kell azoknak lenniük, lehet kifejezetten mackós de inkább medvés;)
De annyi ellenpéldát találok erre is, akik amúgy tetszenek:D Szeretem kopaszokat, de a hosszú hajú srácokat is, a vékonyabbakat és zömökebbeket is, mondjuk egy általános fittség nem hátrány, sőt.
22/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!