Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit, lehetnek ebből gondjaim párkapcsolat esetén? L
Ha nem voltál még fiúval olyat keres aki nagyon odaadó nagyon rendes nagyon kedves lesz az elsőnél
Nézd nekem volt 2 kedves női ismerősöm akik haonslóak voltak mint te nagyon jó barátok voltunk nagyon elmondtunk egymásnak mindent és mivel mindent tudtunk egymásról lefeküdtünk.
Nem azt mondom top modellek de azt se hogy nem szépek átlagossak voltak egyik úgy kezdődött hogy fogna férfi nemiszervet (őt 5 éve ismertem) rá fél évre feküdtünk le 1x ugye én nemvoltam szűz de ő igen mert csak masztizott és azt is úgy hogy elötte jó párszor elmondta hogy mit akarna mitől fél
a másik nem volt szűz volt neki 3 barátja egyikkel se ment el nem nagyképűség de velem elsőre hogy miért? 3 éve mindent nekem mondott el mindent tudtam róla én velem volt vásárolni velem csinált mindent. Mindent elmondott mik voltak rosszak az eddigi együttlétnél és ha még nekem nem is volt a legjobb éjszakám mert mindent úgy tettem ahogy ő akarta neki felejthetelen volt.
FONTOS! EGYIKKEL SE FEKÜDTEM LE SOKSZOR. Az elsővel 3x a másodikkal 10-12x. Nem akartam tőlük semmit csak barátságot ami ezután nem ment már. Az életem bonyorult és szexkapcsolatba élek egy rib'ancal.
A lényeg egy barátod fel kell áldoznod aki utána úgyis otthagy mert egyiktőtök többet akar majd viszont azt élvezni fogod. Én nem használtam ki a helyzetet más tudom megtette volna
utolsó, köszi, de sajnos elég zavaros voltál. :)
nem voltam még senkivel, mivel kapcsolatom sem volt.
és nem is akarom a szűzességet elveszíteni se baráttal, se 1-2 hónapos ismerettség után, hanem lehetőleg csak akkor, mikor már biztos tartós és jó a kapcsolat.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!