Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elég intenzív az orgazmusom?
Nem lehet, hogy egyszerűen csak sűrűn csinálod magadnak? És a sok egymásutániság miatt csökken az élvezet mértéke? Mert azt könnyen eltudom képzelni, hogy ha mondjuk 4-szer kivered egymásután, akkor a 4. orgazmus már nem olyan, mint mondjuk az első...
De amúgy lány vagyok, és nincs fütyim, tehát nem tudom, csak ahogy elolvastam a kérdésed ez a lehetőség jutott az eszembe...:)
Tul gyorsan vegzel.
Huzd el egy oraig.
"Tul gyorsan vegzel. Huzd el egy eoráig."
Ebben a válaszban látok valamit! Gyorsan csinálom általában hogy mihamarabb elmennyek. De ha már a csúcson vagyok és lassítok, elnyújtom tovább a dolgot na akkor már hangja is van az élvezésnek meg lihegés. Tegnap pl. a második jobban esett, hosszabban csináltam az elején lassan és ahogy merültem bele úgy gyorsúlt.. Ezek szerint hangulat függő! Nem voltam felpörögve szexuálisan, persze ehhez is kellet egy jó kielégülés és alvás hogy rájöjjek. Morcos szoktam lenni ha nem vagy kielégűlve jól!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!