Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Párommal 4 éve vagyunk együtt. A szexuális életünk egészen kb. 1,5 évvel ezelőttig teljesen átlagosnak volt mondható, ez azt jelenti, hogy kb heti 2 alkalommal voltunk együtt. Ez mind a kettőnknek így volt jó. Az utóbbi 1 évben azonban történt valami. Nem tudom semmihez sem kötni, de a párom egyre ritkábban kívánja a szexet, először kb 1 héten egyszer, most már van hogy 1,5-2 hetente. Ez odáig megy, hogy még ha én kezdeményezek is nem mond nemet, de vagy nem sikerül neki izgalomba jönnie (akármit is teszek) vagy pedig ha az sikerül is végül elélvezni nem tud. A kapcsolatunk harmonikus, minden (más) tekintetben rendben van köztünk minden. Én szeretem, ő szeret (legalábbis minden megnyilvánulásából azt érzem), tehát magánéleti problémák nincsenek, munkahelyén is minden rendben.

Alapvetően természetesen ebből nem csinálnék nagy problémát, de gyermeket szeretnénk, azon „dolgozunk”. Nem görcsöltünk rá a dologra, még csak 4 hónapja próbálkozunk, de azt azért igyekszem elérni, hogy lehetőleg peteérés környékén mindenképpen legyünk együtt. Az viszont a fentiek miatt teljesen kivitelezhetetlen, hogy – ahogy ajánlják – peteérés környékén 2 naponta legyünk együtt, tehát havi 1 esélyünk van.

2014. máj. 16. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt gondolom, hogy ez a férfi nem őszinte veled, mert ha őszinte lenne, akkor te nem kergetnéd a lila illúziókat, és nem terveznél gyereket, és nem mondanád ezt a kapcsolatot jónak, akkor amikor a férfi számára nem jó, még ha te jónak is szeretnéd látni.

Ezt gondolom.

2014. máj. 16. 12:19
 2/5 anonim válasza:
Együtt éltek? Nem szokott kimaradni esténként? Elnézést ha csúnyán fogalmaznám meg a kérdést de annyi lenne a lényeg hogy nincs e egy másik nő a képben. Vagy lehet hogy megijedt a gyerekvállalástól...
2014. máj. 16. 12:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos itt az a helyzet ,hogy van egy új barátnője,aki rendben tartja a farkát. Olyat tud,amit te soha nem fogsz neki sajnos nyújtani. Ez sjanos ilyen. A kapcsoaltod kifáradt,csak nem meri kimndani,mert látja ,hogy szereted. Ez nagyon nehéz helyzet. Én is voltam ilyen helyzetben,hogy mindegy mit csináltam,nem számított. Jobb előbb végetvetni az ilyen kapcsolatnak,mert csak tovább fog Neked fájni.Hidd el,utána boldog leszel valaki mással,aki értékel Téged minden szempontból minden testrészével. A szex a kapcsolat fokmérője,ott csapódnak le a párkapcsolati elégedetlenségek sajnos.Szóval ne haragudj meg a nyers őszinteségemért. L
2014. máj. 16. 12:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy nektek már a kiindulási szexmennyiség is baromi kevés volt, tehát ne csodálkozz, hogy ez kétheti egyszerire csappant meg... Másnak heti 5-ről redukálódik 1-2re, nektek heti 2 megy le kétheti 1-re. Nincs ezen mit meglepődni.
2014. máj. 16. 12:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Bár, fontos lenne tudni az életkort is, de a leírtakból én arra következtetek, hogy szükség volna egy alapos egészségügyi kivizsgálásra. Lehet, hogy valami egészen más, nem szexuális természetű dolog van a háttérben, ami alaposan kihat az életminőség minden területére. Táplálkozás, életmód, belgyógyászati problémák.

A leírt tünet inkább egy hatvan év feletti férfira jellemző általában, de ott is más betegségek lehetnek a dolgok hátterében. (Egy átlagos, egészséges, normális férfi ötven évesen, napi rendszerességgel szeretkezik, szexel. Ez a normális.)

2014. máj. 16. 14:08

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!