Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem durva? (25-45)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem durva? (25-45)

Figyelt kérdés
Egy 25 éves nő lefeküdt egy 45 éves férfivel.

2014. máj. 16. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem durva.

Miért lenne az?

2014. máj. 16. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nekik megfelel...az ő életük
2014. máj. 16. 15:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ezeket sosem értettem meg. Miben jobb, mint egy 25 eves férfi? Szánalomtenger."

Ha tudnám, szívesen megkeresném neked annak a 28 éves nőnek a hozzászólását, amit pár napja olvastam itt egy kérdés kapcsán arról, hogy 4 fiatalabb partner után életében először egy 40 feletti férfival volt szeretkezés közben orgazmusa, és arról áradozott, hogy hogyan kényeztette órákon át, vele még ennyire figyelmes és odaadó férfi nem volt, és hogy ő addig el sem tudta képzelni, hogy ennyire csodálatos lehet valakivel szeretkezni.

Én sem gondolom úgy, hogy a 20 év ideális korkülönbség lenne egy férfi és egy nő között, de ha kölcsönös a vonzalom, és mindketten függetlenek, akkor rajtuk kívül senkinek semmi köze hozzá, és semmi joga ítélkezni.

És nem egy példát láttam arra a saját környezetemben, hogy 25-30 közötti nők végül azért választottak náluk közel 10 évvel idősebb férfit, mert egy 4-8 éves párkapcsolatban azzal szembesültek, hogy a náluk pár évvel idősebb barátjuk még "élni akar", 30 felett is húzná-halasztaná a gyermekvállalást, ameddig lehet, mert nem érzi késznek magát az azzal járó felelősségre.

2014. máj. 16. 15:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!