Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos srácnak vagy a fiúk többségének milyen gyorsan szokott felálni? Mennyi időnek kell eltelnie hogy harcra kész állapotba kerüljön a szerszám? (Előzőleg rossz kategóriába irtam ki bocsánat)
Figyelt kérdés
2014. máj. 16. 17:02
2/9 anonim válasza:
Ha fiatal akkor akár egy pillanat alatt. Idősebbnek kell némi izgatás, 5 perc .
3/9 anonim válasza:
Nekem kb míg le húzzák a slicem et vagy kicsatolják az üvemet
5/9 anonim válasza:
Attól függ, tini srácnak 5 másodperc, idősebb korban több, ha volt előtte már pár menet, szintén több, egy átlag felnőtt férfi fél és egy perc között harcra kész tuti, de ha valami nagyon jót vár, hamarabb. Fiú vagy lány vagy, és miért érdekel? Ha lány vagy, mennyi idő alatt nedvesedsz be annyira, hogy tudj szexelni?
6/9 anonim válasza:
Fiatal koromban mire előkerült, már állt.
Ma már perceket kell neki "könyörögni", hogy felálljon de ha, nem foglalkoznak vele, akkor úgy 5 másodpercen belül lekonyul.
7/9 anonim válasza:
a pasimnak pár másodperc alatt kemény
de fel kell szpni hogy teljesen kőkemény legyen :bb
8/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és csak szimplán érdekel :)
2014. máj. 23. 22:04
9/9 anonim válasza:
Láttál már farkat felállni amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!