Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elégíti ki a nő a férfit orálisan az esküvő után többé?
Lesz az még rosszabb is! Mikor már sehogy nem elégít ki. Na ekkor kell elmenni kur.vázni vagy csajozni.
És most rinyálhattok csajok, de sajnos ez van. Ha nem dugtok akkor dugunk mással! Az ösztöneinek nem lehet sokáig megerőszakolni!
Egyszer a párom számolgatta hányszor szexeltünk az elmúlt 2 hónapban, mikor mondogattam neki, hogy kevés.
Kijött, hogy mittudomén 5.
Megszólal 5x szexeltünk az elmúlt két hónapban. Én meg megjegyeztem rá.
EGYÜTT!
Még együtt vagyunk...nem kell kérdezgetni.
Érdekes!
Én esküvő előtt nem szoptam. Azóta viszont mániámmá vált.
Zokogok a válaszokon. Mi havonta dugunk egyszer, max kétszer. Én mondtam neki,hogy legalább annyi bőr legyen a pofáján,hogy ha lépne, akkor értesítsen mert Én se hagyom kiszáradni a pinám XD Hülye azért nem vagyok.
De amekkora köcsög, poénból felhoztam anno a grouppen dolgot. Rögtön bele ment a két nő +Ő ,de a két pasi meg Én verzióról hallani se akart. Ennyit az egyen joguságról. Nem vagyunk házasok, 7 év vagyunk együtt...szerintem sok házasság nem tart eddig. Úgyhogy számítsd be a válaszom :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!