Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha leszek nővel férfiasabb bátrabb határozottabb leszek?
Velem is ez volt a helyzet és semmi változás.:D
Amugy nagy csalódás volt maga a szex is....
Nem
Nem lesz semmi valtozas attol, hogy megdugtal valamit, aminek ez a munkaja... zero belefektetett energia, igy zero nyereseg, ez logikus... csak akkor fogsz fejlodni szellemileg, hamteszel is erte... peldaul kezdeskent rajossz, hogy nem azon mulik a csajozasi sikered, hogy volt e mar a farkad pinaban..
Akkor fejlődhetsz ha ez visszafog.
Pl ezért nem mersz "csajozni" mert rettegsz, hogy kinevetnek a szüzességet miatt. Szexelni megtanulni nem fogsz,de lehet olyan szimbolikus értéke, ami miatt legalább mondhatod egy lánynak, hogy nem vagy szűz, ha oda kerülsz (persze azt soha ne mondd el, hogy prostival volt, mert a nők nem viselik el :) az őszinteség itt a legnagyobb baromság, legyen a te kis titkod)
A legutóbbi barátnőmmel, kb azért mentünk szét, mert furcsállotta, hogy még szűz vagyok 23 évesen (hiába volt több barátnőm, egyszerűen nem jutottam el velük odáig)
Több egyéjszakás kalandot is kihagytam, mert féltem, hogy bénázni fogok. Ez mentális kérdés...
Most már régebb óta nem volt barátnőm, és eléggé bezárkóztam... Szóval el fogok menni én is prostihoz. Ha nem szúrom el, akkor nekem remélhetőleg segíteni fog, mert sok mindenben akadályoz a szüzességem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!