Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz hogy sok nő szimleli az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy sok nő szimleli az orgazmust?

Figyelt kérdés
ezt hallottam ha igaz akkor miért?Álítólag jó színészek vagytók

#orgazmus #szimlelése
2014. máj. 16. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen igaz. N
2014. máj. 16. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
eszem meg áll hát azt meg minek?szégyenlitek az igazi orgazmust?
2014. máj. 16. 22:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Képtelen vagyok komolyan venni a kérdést.
2014. máj. 16. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
90%

Igaz.

Ezzel erősíti a nő a férfi önbizalmát, remélve, hogy egyszer sikerül ténylegesen is eljuttatni az öröm csúcsára.

A szex arról szól, hogy képesek vagyunk örömöt adni a másiknak.

2014. máj. 16. 22:22
 5/10 A kérdező kommentje:
én inkább úgy gondolom hogy fáradt a nő inkább bedobja magát pl:a feleségemmel kb:olyan 4-5perc után neki már megvan az első ezt 6szor birja és utána már nem nagyon akarja de én még ott tartok hogy sehol persze jó nekem is vele csak nem azon a részen fejezem be de állítása szerint neki nagyon jó volt nagyon érezte és mikor el megy azon a részen be rántódik vagy 3szor ott lenn
2014. máj. 16. 22:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Igaz. A nők nagy részének nem a tényleges orgazmus számít hanem az egész együttlét.
2014. máj. 17. 07:23
 7/10 A kérdező kommentje:
érdekesek vagytok nagyon ti nők
2014. máj. 17. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:
érdekes vagy Te is kérdező.
2014. máj. 17. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mennyien színlelik, de velem is előfordult már. Nem szégyellem az igazi orgazmust, sőt, szeretem is, de előfordul, hogy nem akar összejönni, és amikor ez már egyértelmű számomra, szeretnék minél hamarabb túllenni az aktuson. Ilyenkor jön a színlelt orgazmus, ami másodpercek alatt a csúcsra juttatja a partnert is, és máris elértem a célom: az aktusnak vége.
2014. máj. 17. 19:08
 10/10 A kérdező kommentje:
na inkább már nem is kérdezek úgysem fogjuk megérteni a gyengébbik nemet egy biztos minden nő imádni való :)))
2014. máj. 17. 19:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!