Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavar titeket, fiúk?
A kisajkaim elég furcsák. Az egyik jóval nagyobb a másiknál, kb a kétszerese, ilyen kinyúlt, így az jócskán ki is lóg a nagy ajkakból. Olyan mintha agyon lennék "használva" holott szűz vagyok még, és csak az egyik, ez zavar. Lányok, valakinek van ilyen?
/"Hány éves vagy?" Kérdésekre privátban sem fogok válaszolni, elég legyen annyi hogy nem fog a másik is megnőlni(értem itt hogy fejlődésben vagyok)/
Honnan tudod, hogy nem fog a másik is megnőni?
Ha nagyon őszinte akarok lenni akkor szerintem soha nem zavarna, bár ilyet még nem láttam, s elképzelni sem tudom. Viszont abból kiindulva, ha egy lánnyal főleg mondjuk veled eljutnánk addig, hogy leveszed a bugyid, nagy eséllyel már nem az érdekelne. Úgy gondolom, hogy ha vannak belső értékeid amiért érdemes szeretni, és ha mellé még szép is vagy, akkor tuti nyerő leszel, nem ez fog számítani. Persze ehhez kell egy olyan fiú is aki így gondolja és így érez, de ezt neked kell tudni kiszűrni ismerkedés során. Ha neadjisten valaki emiatt hagyna el, az annyit is ér szerintem.
És egy kis plusz a végére: kb. 5 perces érzéstelenítős beavatkozással plasztikai sebész megoldja neked ha nagyon nem békülsz ki vele, csak lehet, hogy egy picit sokba kerülne.
Ja, igen és fiú vagyok, azt elfelejtettem írni. Ha úgy gondolod, akkor küldhetsz képet is egyrészt mert érdekelne, másrészt pedig akkor biztosat mondok de a fentiek alapján nálam így is 99% hogy nem számítana :)
#6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!