Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit csinálnátok egy 18cm-es pénisszel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy milyen egyedi pózt próbálnátok ki egy ekkora pénisszel? Vállalnátok vele mély torkozást?Kort írjatok létszíves!2014. máj. 16. 23:06
2/15 anonim válasza:
ez egy közepes darab. mindent csinálnak ha bejössz
6/15 anonim válasza:
Átlag feletti de nem vészes, mélytorokhoz kicsit sok lenne sztem. Kép?
7/15 anonim válasza:
Nekem rövidebb, de szétaláználak az ágyban! :)
8/15 anonim válasza:
18 centis pélóval azért nem kell még elszállni, az mondjuk az átlag felső határa.
A mély torok az egyén függő, van aki bírja, van aki nem. Ekkora kroketthez meg nem kell egyedi póz, egy normál érett lányban/nőben gond nélkül eltűnik.
9/15 anonim válasza:
A mérettől nekem fontosabb hogy szép legyen és kemény
10/15 anonim válasza:
Levágnám és feldugnám a seggedbe
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!