Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel hosszú éveken át "kavartunk" (smárolás főleg, és egyszer megujjazott), bár elég ritkán, pár havonta találkoztunk. Én nagyon szerelmes voltam bele, de ő nem akart járni. Felvetette a barátság extrákkal dolgot, de nem mentem bele, nem éreztem magam késznek teljesen erre. Ő ezt higgadtan megértette és elfogadta.

Lett azóta egy barátnője, viszont néhány hete elkezdtünk újra rendszeresen beszélni online, és úgy érzem, egyszerűen megőrülök, ha nem szeretkezhetek vele...és úgy veszem ki, hogy ő is nagyon szeretné, de mintha félne lépni, talán a kapcsolata miatt. Szerintetek merjek lépni, vagy hagyjam a dolgot? A barátnője (és a srác is) egy elég messzi városban tanul, szóval nem hiszem hogy megtudná.

2014. máj. 17. 01:51
 1/8 anonim ***** válasza:
41%

Hajrá!

B*ssz szét egy kapcsolatot, csak mert szeretnél egy jót kufircolin! Ez a helyes hozzáállás!

Burn in hell!

2014. máj. 17. 01:57
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Vonzódsz a fiú után? Ő vonzódik irántad?

Ha ezekre igen a válasz, mit kell itt filózni ? :)

Vesd fel a témát, aztán ha benne van, adjatok az élvezeteknek ;) Kort nem írtál, de biztosan éretten tudnátok kezelni a helyzetet.

Majd írd le azért, hogy összejött-e a dolog :)

2014. máj. 17. 01:57
 3/8 A kérdező kommentje:
jaj bocsánat, 20/L és 21/F
2014. máj. 17. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nem teszed meg, életed végéig azon fogsz rágódni miért nem tetted meg.

Ha a srác kapható rá, akkor azt a kapcsolatot nem kell szétb@ni, az már szét van. Amúgy is, az a kettőjük dolga, szóval sz@rd le.

2014. máj. 17. 07:19
 5/8 anonim ***** válasza:

a harmadik hülyeséget beszél, egy igazán jó kapcsolatban is előfordul, hogy valamelyik fél nagyon megkíván egy harmadikat, és nem tud parancsolni magának, de ettől még nem szereti kevésbé a párját

csakhogy ezzel te ne törődj, a helyedben én nem tétováznék - kívánod a fiút, esetleg még mindig szereted? akkor meg pont ne érdekeljen már, hogy pár száz méterrel arrébb van egy barátnője, akivel jó eséllyel sosem találkozol

2014. máj. 17. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! azóta lefeküdtünk már kétszer is, csodás volt :$
2014. máj. 25. 20:15
 7/8 mantis religiosa ***** válasza:
Diszíz á bigíning of á bjútifúl frendsip!
2014. máj. 25. 20:47
 8/8 anonim ***** válasza:

na látod :)

felesleges volt itt filózni, örülök hogy összejött a dolog ;)

2014. máj. 26. 00:24

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!