Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatos sms?
Régebben jártunk (én 28f, ő 28L) egy rövid ideig, majd a kapcsolat teljesen megszakadt köztünk egészen az utóbbi fél évig: elkezdtünk találkozgatni (nem randi) hetente / 2-3 hetente, és jó vele. Nevetünk, beszélgetünk, együtt vagyunk órákat.
Nemrég megtörtént a csók is (ő kezdeményezte, konkrétan beszélgetés közben nekem esett...), de ennyi. … később rákérdeztem, hogy hányadán is állunk most mi ketten, azt válaszolta e-mailben, hogy régen jártunk, de most barátok vagyunk, és nem olyan régen egy kicsit nekemesett, és hogy bocsánat érte…
Ez előtt néha-néha megeresztettem neki egy-két smst, pl. leírtam, hogy erotikus álmom volt vele (a válasza: ez tetszik, mit álmodtál pontosan? :) ), meg valamikor esti chatelés közben rákérdezett, hogy "mit tennél velem?" én meg leírtam…, de ezeknek később nem volt szóbeli/magatartásbeli folytatásuk…
Le szeretnék vele feküdni, amolyan barátság extrákkal kapcsolatot akarok, de nem tudom, hogy kérdezzek rá? Élőben nem merek, nem csináltam még ilyet, de egy jól irányzott sms sokat segíthetne… nem?
Nem gondolom, hogy fétises lenne... főleg az smssel kapcsolatban...
jöhetnének még válaszok!!
Hát, hogyha ő smárolt le, akkor nyilván akarja ő is, szóval a helyett, hogy ezen agyalogsz az egyértelmű jelek ellenére is, inkább dugd meg :)
A "Barátok vagyunk" duma meg inkább az, hogy nem akar kapcsolatot, szóval ne is számíts ennél többre. Ha mégis örökre buktad a csajt, mert inkább akkor nem beszél veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!