Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Milyen jókat szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Milyen jókat szoktatok mondani szex közben, amitől még jobb a szex?

Figyelt kérdés
A barátom mondta, h beszéljek mocskosul szex közben, de én nem szoktam, vmi jó tanácsotok van, h miket kellene, mi tetszene neki? Szeretnék a kedvében járni.

2014. máj. 17. 11:00
 1/4 A kérdező kommentje:
inkább a fiúkat kellett volna kérdezni, h mit szeretnétek hallani szex közben.
2014. máj. 17. 11:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézd, ha azt szeretné, akkor kibirod azt a kis "csúnya" beszédet a kedvéért. Az nagyon kiábrándító nekem, mikor néha kérek valamit a barátnőmtől és nem akarja... Nekem elég ha közben csak annyit mond, hogy: akarom, még-még... meg ilyesmik. Ezeket ha meghallom nem birom tartani tovább.
2014. máj. 17. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Én azt ajánlanám, hogy a "mocsok", "perverz" szavaknál ne használj csúnyábbakat (pl. "a k***a anyád már erős lenne).

Viszont ami nagyon jó tipp és előttem is utaltak rá, az a vadító kifejezések, amiknek van mocskos hangzásuk. Mint például: "dugd belém a f*rkad, erősebben, mutasd meg mit tudsz talán még a a b*ssz meg is.. ilyesmik :))

2014. máj. 17. 12:18
 4/4 A kérdező kommentje:

hát tényleg elrontottam, h nem fiúktól kérdeztem, de ha még egyet csináltam volna egyből, akkor lehet, h piszkáltak volna a modik.

Ez az akarom, még-még ez jó. S itt nem is kell mocskosul beszélni. :D

De a másik is nagyon jó, azt még kibírom, csak nem akarok átesni a ló túloldalára, s ezért nem is mertem sztem mondani semmit idáig, de majd kipróbálom ezeket, köszönöm.

2014. máj. 17. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!