Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem féltek a csak megszakításo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem féltek a csak megszakításos védekezéstől?

Figyelt kérdés
Egy csomóan kipróbálják vagy rendszeresen csinálják gumi és tabletta nélkül, nem félnek, hogy mégis baj lesz? Nem fordult elő, hogy a fiú "véletlenül" elment a punciban?

2014. máj. 17. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem!
2014. máj. 17. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Én az elején tartottam tőle, de több év után így hogy nem csúszott be sose a baba, kicsit már nyugodtabb vagyok, nem tartok tőle.
2014. máj. 17. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:

De előfordult, olyankor jött a 72 órás tabi vagy az abortusz... :P Egyébként sem kell ahhoz orgazmus, hogy spermium kerüljön a hüvelybe.

Nekem is van ismerősöm aki így csinálja. Ő számolgatja valahogy hogy mikor van peteérése és ?előtte vagy utána? 1 hétig nem csinálják, hogy ne legyen baj. Ettől függetlenül ez elég keményen kockázatos! Én nem ajánlom.

2014. máj. 17. 12:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez nem védekezés.
2014. máj. 17. 12:09
 5/10 A kérdező kommentje:
Akik így csinálják, azoknál a fiúnak nem rossz, hogy nem fejezheti be a "természetes" helyen? Főleg éveken át?
2014. máj. 17. 12:09
 6/10 anonim ***** válasza:
de nagyon szar :/
2014. máj. 17. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék benne, folyton paráznék rajta, ugyanis 100 nőből egy év alatt 4-20 -an esnek így teherbe.
2014. máj. 17. 12:26
 8/10 anonim ***** válasza:
De, biztosan.. Én nem csinálnám..
2014. máj. 17. 12:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én több barátnőmmel is így védekeztem és nem lett belőle baj. Rossznak rossz volt hogy nem fejezhettem be de ez van. Gumiban sem jobb mert nem úgy érzem a lányt ahogy azt szeretném. Kényelmetlen is és szorít! Olyan barátnőm meg nem volt még aki szed tabit és nyugodtan bele lehet engedni.
2014. máj. 17. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:
Én tabival sem engedem, hogy elmenjenek bennem, mert nekem kellemetlen érzés. Na meg hallottunk már olyanról, aki fogamzásgátló mellett esett teherbe. Az előváladékkal még így is kevesebb esélyem van rá, mintha naponta belémnyomnák a cuccot.
2014. máj. 17. 18:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!