Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző ez a mai...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző ez a mai lányokra?

Figyelt kérdés
Tartják magukat, hogy ők a jó kislányok nem fekszenek le csak úgy stb, aztán megjelenik egy helyes pasi és simán el éri náluk hogy 10 perc múlva már a szobába.............
2014. aug. 29. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
37%
90% tuti megcsinálná.
2014. aug. 29. 20:42
 2/9 anonim válasza:
0%
99% igen... én a maradék 1%-ban vagyok :)
2014. aug. 29. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
És mi baj van ezzel? Ha választhatnál a kettő közül, hogy vársz és vársz vagy szobára mész akkor melyiket választanád?
2014. aug. 29. 20:44
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Tessék kondiba járni és jövő nyáron már te is megteheted. Ha a lányok ilyen könnyen adják magukat akkor használd ki.
2014. aug. 29. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Hat szerintem minden lanynak van olyan pasi, akitol lecsuszik a bugyi.
2014. aug. 29. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:

"Tessék kondiba járni és jövő nyáron már te is megteheted. Ha a lányok ilyen könnyen adják magukat akkor használd ki."

Boldog párkapcsolatban élek és menyasszonyom van szóval nem szeretném kihasználni csak érdekel a társadalom.

2014. aug. 29. 20:50
 7/9 A kérdező kommentje:

"És mi baj van ezzel? "

És ki mondta hogy ez baj.. A kérdés ez volt "Mennyire jellemző ez a mai lányokra?"

Mindenki eldönti hogy ez neki baj vagy nem

2014. aug. 29. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
Én 5 perc alatt is szobára mennék egy jó pasival, viszont nem játszom magam jókislánynak... Ugyanis ha van amit utálok az az álszentség...
2014. aug. 29. 21:38
 9/9 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem sok lány nem menne el 10 perc után még jó pasival sem, esetleg ismerkedne, elkezdene vele járni, esetleg csak pár lány menne el.. tehát 100 lányból max.2 ha elmegy 10 perc után, a többi nem.
2014. aug. 29. 21:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!