Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyi lenne a, ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyi lenne a, , perverz" ember?

Figyelt kérdés

Az idézőjelek a kérdésben nem véletlenek :) Szóval,megfigyelésem szerint sokszor azokról az emberekről derül ki, hogy egy jól felépített álca mögött teljesen mások szexuálisan, akikről elsőre még azt se gondolná az ember, hogy ki merek ejteni a f a sz és/vagy p i n a szavakat... pl. én a saját példámból indulok ki. A mostani barátnőmről nem is képzeltem volna, hogy benne lenne olyan dolgokban (persze még az ,,egészséges perverzió" határain belül), amiket maguktól értetődőnek vesz, pl, lenyeli a sp*rmát, nem zavarja ha nyilvános helyen is akár trükkösen elkezdem izgatni, vagy imádja, ha csúnyán beszélek vele szex közben, és keményen megb*szom...

Ti mit gondoltok, mik a tapasztalataitok, akár a párotokkal, akár csak futó kapcsolatokban ilyen téren?

2014. aug. 29. 22:46
 1/10 anonim ***** válasza:
amiket felsoroltál azok természetes dolgok
2014. aug. 29. 22:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Sose gondoltam magam perverznek, de a barátom hatására előjött belőlem.
2014. aug. 29. 22:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Oké, csak ne mindenkinél maguktól értetődőek... ezért is vannak az idézőjelek a kérdésben, és ezért is vagyok kíváncsi mások véleményeire, tapasztalataira :)
2014. aug. 29. 22:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Én is szeretek a szerelmemmel kipróbálni olyan dolgokat, amik nem feltétlen elfogadottak vagy 50-100 éve még biztos nem lettek volna azok.

L

2014. aug. 29. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez olyan mint az öngyilkosság. Általában pont az lesz öngyilkos akiről nem is gondolnád, hogy megteszi.
2014. aug. 29. 22:50
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Ja, és nem teszi meg, aki mindennap a hídon ácsorog. :/
2014. aug. 29. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem perverzek azok a dolgok, amiket felsoroltál. Perverzitás nálam a kaki/pisi szex, vagy az állatszex.

Azt azonban én sem gondoltam, hogy kimondja ezeket a szavakat rendesen, de ez most már nem is zavar. Annyira sokszor mondja, hogy néha túlzásba is esünk. Igaz, a miénk sokéves kapcsolat.

2014. aug. 29. 22:53
 8/10 anonim ***** válasza:
viszonyítás kérdése, volt olyan barátnőm aki még a testére sem engedte verni, aztán volt olyan aki kijöt velem egy buliból és leszívott mint egy kismalac 1 napi ismerettség után
2014. aug. 29. 22:55
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
A mai világban már az a perverz aki sötétben paplan alatt misszionáriusban csinálja :-)
2014. aug. 29. 22:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Érdekesen a válaszaitok :) Igazából az érdekes, hogy én nem sem voltam mindig ilyen... valamiért egyszer elkezdtem úgy érezni, hogy a szexben ,,állat" akarok lenni... hogy akkor érzem jól magam igazán, ha a lelket is kib*szom a csajból, de ugyanakkor görcs áll az én nyelvembe is, mert úgy kinyalom. Izomból tolom elölről, de élvezem, és hagyom is, ha ,,csontig" karmolja a hátam... ésatöbbi.

Ugyanakkor olyan is volt már, hogy a vadulásért cserébe a következő alkalommal gyengéd szeretkezést kellett ,,adnom"... és azt is nagyon szeretem :)

2014. aug. 29. 23:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!