Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy olyan lánnyal csókolóznék, aki erős dohányos volt, de már fél éve leszokott a cigiről, akkor vele ugyanolyan érzés csókolózni, mint egy olyan lánnyal, aki soha nem cigizett?
Figyelt kérdés
2014. szept. 30. 19:35
1/7 anonim 

válasza:

Ha eleve ilyen megfordul a fejedben, ne is csókold meg.
2/7 anonim 

válasza:

Első gondolom dohányos, úgyhogy nem is sejti, hogy ez a hamutartó száj mennyire el tudja venni az ember gusztusát.
Szerintem próbáld meg, fél év sok idő :P
3/7 anonim 

válasza:

Nem vagyok dohányos, viszont ha valaki már fél éve leszokott, annak nincs hamutartó szájíze.
4/7 anonim 

válasza:

Bocs, de a szájszag nem dohányzás vagy nem dohányzás kérdése, hanem szájhigiéniáé. Nekem már mondták, hogy nem büdös a szám pedig cigizem. A munkahelyemen viszont pár nemdohányzó szájszagától okádni lehetne.
5/7 anonim 

válasza:

Ha valaki abbahagyja, kb. 2-3 nap után már eltűnik az íz és a szag a szájából, de legkésőbb egy hét múlva biztosan. Fél év után max. amiatt kell aggódnod, hogy visszaszokik, egyébként nem.
6/7 anonim 

válasza:

Én nem dohányzom, mielőtt az ilyen másodikválaszolófélék meggyanúsítanának engem is, de ugye ez vicc és nem gondolod komolyan, hogy fél év múlva, de még akár néhány hét múlva is érezni fogsz valamit? :)
7/7 anonim 

válasza:

xD
Szerintem ha holnap nem gyújtanék rá nem tudnád rólam sehogy megmondani hogy cigiztem ma.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!