Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb szexchat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Gondoltam kipróbálom a sexchatelést. Nos a mai világba semmit se adnak ingyen, így a punci látványát se. De, ha már rendelek akkor gondoltam megérdeklődöm tőletek, hogy melyik a legjobb oldal. Én a livefun.tv-n és a sexchat.hu-n gondolkodtam. Vélemények?2015. febr. 3. 17:54
1/8 anonim 

válasza:

válasza:cam4.com, ott van ingyenes is és fizetős is, vannak magyarok is, és nem kamuk. csak regisztrálsz, fozetni nem kell ha akarsz fizetőset nézni töltesz egy egyenleget és mehet
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ!
2015. febr. 3. 17:59
3/8 anonim 

válasza:

válasza:Nem vagyok hozzáértő, de a szexchat a szavak általánosan elfogadott jelentése szerint nekem szövegalapú kommunikációnak hangzik, ahol a résztvevők szexet imitálnak, vagy ilyesmi. Te látványt említesz, na meg mellé az ingyenesség hiányát, így gondolom, hogy inkább webkamerás szexre gondolsz, ahol te fizetsz, hogy meztelen nőket láss. Nos, ha mindenképpen szórni akarod a pénzedet, akkor rajta, de szerintem -- ha egy kicsit keresgélsz az interneten -- találsz ingyenes megoldást is.
8/8 A kérdező kommentje:
Tyú, úgy látom van itt aki próbál nagyon keménynek tűnni. A megfogalmazásom valóban nem a legjobb, webkamerás szex. A gépház a barátnőd meg, hát. Problémád van vele? RAM-ra élvezek, és? :)
2015. febr. 4. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a legjobb webcam modell stúdió Pesten?
Webkamerás modell stúdiót keresek Pesten, a párommal szeretnénk együtt dolgozni /otthoni webcam tapasztalat, nyelvtudás megvan/. Olyan helyet keresünk, ami megbízható, tiszta, és korrekt a kifizetés. Az lenne az igazi, ahol eleinte operátorral tudnánk dolgozni, de...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!