Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mekkora az ideális pénisz méret?

Figyelt kérdés
nektek mekkorával volt a legjobb a szex?
2010. febr. 13. 10:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

nem az számít!

nekem eddig csak egyféle volt:)

16os volt

2010. febr. 13. 10:40
 2/17 anonim ***** válasza:
90%

Ez megint egy relatív, d annál butább kérdés!

Miért lenne fontos a pénisz mérete! Vannak a négerek, akik a 30 cm-es péniszről híresek, azonban aktívan ebből csak 10-12 cm-t használ belőle!

Szexuál pszichológiailag a pénisz aktuális mérete 12-14 cm, mivel a hüvely ekkorát képes befogadni, a nagyobb pénisz mérete fájó érzést adhat a lánynak. Természetesen a pénisz mérete kérdés a férfiakat érdekli jobban!

Leírok egy érdekességet, érdemes átolvasni! (Baromi jó!!:)

Az ételnek 7 másodpercre van szüksége ahhoz hogy a szájból a gyomorba érjen.

Egyetlen hajszál akár 3 kg-ot is tud tartani.

Egy férfi pénisze háromszor akkora mint a hüvelykujja.

Az emberi csípőcsont stabilabb mint a beton.

A nők szíve gyorsabban ver mint a férfiaké.

A lábon kb. 1 billió baktérium található.

A nők dupla annyit pislognak mint a férfiak.

Az átlag ember bőre kétszer olyan súlyo

A testnek 300 izomhoz van szüksége ahhoz is hogy lazán álljon.

A nők most kész vannak az olvasással.

A férfiak még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy összehasonlítsák a hüvelykujjukat a farkukkal.

2010. febr. 13. 10:44
 3/17 anonim ***** válasza:

Van akinek 15 is sok van akinek 22 is kevés.

Remélem segítettem. :-))))

2010. febr. 13. 11:05
 4/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti ez jó, tényleg megnéztem a hüvelykujjamat:)
2010. febr. 13. 11:15
 5/17 anonim ***** válasza:

18-20 körülivel. Az alatt nem érzem elég intenzíven, fölötte meg fáj. De ez egyéntől is függ, valakinek már az a fájdalmas kategória, ami nálam a megfelelő.

Ja, és hozzá lehet szoktatni a lányt egy adott péniszhez. Akkor meg tökmindegy, milyen :D

2010. febr. 13. 11:21
 6/17 A kérdező kommentje:

nekem 15 körül van, és 16 éves vok. az szerintetek jó?

bnőm tegnap látta először de nem mondta h. kicsi. de félek h. kétségei vannak afelől h. ha majd lefekszünk akk kitudom-e elégíteni

2010. febr. 13. 11:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20/6-os és az a legnagyobb problémám h akinkkel addig oltam azoknak mindnek fájt.Pedig hosszú előjáték +síkosító is be-be játszik.Mégis mindíg ott a fájdalom az arcokon.

Szóval ennek a 20-at szeretem dumának nem kell bedőlni.

Ezzel csak a fiúkat akarják megijeszteni a lányok.

Én ismerek olyan srácot akinek jóval az átlag alatt van olyan 10-12 lehet.És mégis oda vannak érte a lányok.Szó szerint egymásnak adják át meg ajánlgatják őket a barátnőiknek.

És mikor társaságban zó esik a szexről és erről a sráról.

Nos olyn kor látni kéne azon lányok arcát akik voltak vele.

Csak úgy csillog a szemük.

2010. febr. 13. 11:26
 8/17 anonim ***** válasza:

Ez nagy kontra kisi tudod milyen dolog?

Vannak nők akiknek esztétikailag jobban tetszik a nagy.

És ők fejben elhatározták h nekik csak az a jó.És oda mehetsz te mondjuk egy 14-essel és olyan élményben részesítheted h 10/9nő könyörögne utánad.De ő mégsem fogja élvezni mert eldöntöte hogy neki csak az a jó.

És odamehet hozzá valaki egy 20assal beteheti neki előjáték nélkül szárazon.És 3-4lökés után el is mehet(20 másodperc)annak a nőnek akkor is jobb lesz mint mondjuk az előző akik órákig kényeztette.

De semmi másért csupán azért lesz neki jobb mert h az nagy volt.És az megfelelt annak a képnek amit ő magában felálított.

Az ilyen nőkkel nem érdemes foglalkozni.Mellettük soha nem leszel boldog.

Tapasztalat.

28/F

2010. febr. 13. 11:30
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekem az ideális 14.5 cm!!! (ekkora a barátomé és tökéletes)
2010. febr. 13. 12:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Hát irigylem a barátodat! Nekem is pont ekkora, de csaj még nem látta. Hát ez van...De adtál egy kis reményt nekem és a hasonló mérettel rendelkezőknek, hogy mi is érünk valamit. Ha lesz barátnőm, talán neki is meg fog felelni.
2010. febr. 13. 13:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!