Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos szellentéses sztorik, helyzetek?
Orál közben túlságosan is ellazultam és véletlen kicsúszott. Nagyon szégyelltem magam és bocsánatot kértem. Jelezte, hogy semmi baj és folytatta.
Én vagyok a legszerencsésebb srác, meg fogom kérni a kezét.
A legtobb sarcnak meg tetszik is ha a baratnoje veletlen pukizik elotte.
Az en baratom eloszor ,mikor eszrevettem,h pukizott elottem, azert volt mert nagyon budos lett...:D en meg oszinte ember vagyok nem tudtam mashogy lereagalni elkezdtem fujjogni es kiszaladtam a szobabol. O meg csak rohogott es azota direkt bepukizik elottem,mert h "milyen vicces, amikor fujjogok"
Elso hozzaszolo:
Nem ertem miert lenne ciki...ez egy termeszetes reakcio a testedben. Inkabb orulj neki,h kijon a mehedbol.
Mikor eloszor ilyen volt a mostani baratommal, en is kicsit zavarba jottem, de csak azert mert nem tudtam, hogy tisztaban van e azzal, h nem befingottam...:'D
Es igy raneztem: "Oooo....ez nem az volt! "
Max ez a ket kulonosebb eset volt. :)
Bab volt ebéd. Én a vendéglátó szobából óvatosan mentem be a saját szobámba, már dübörögtem belülről rendesen, a szobám ajtó felüli részén, a tesóm játszott a gépen én mint aki befogott óvatosan osontam el mögötte, vagyis csak szerettem volna,mert minden lépésnél ormótlan hangosan törtek elő belőlem a nemes gázok.
Erre a tesóm megáll, megfordul, nevemen szólít,... , Te,te most fingottál?!
Beszarás,hogy mennyire erősen tartottam vissza, mégis kicsúszott, de úgy,hogy észre sem vettem. De hangaja volt rendesen.
Nagyon cuki volt :(
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!