Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexchat, hogyan csináljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchat, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

barátom néhány hónapra kénytelen volt külföldre költözni munkaügyben. egyszercsak feldobta ezt az ötletet.

tapasztalatok? működik ez egyáltalán? hogyan? pls

2015. júl. 14. 01:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
61%
Röviden annyi a dolog, hogy leírjátok, mit tennétek a másikkal. Vagy ha van kamerátok, masztizhattok egymás előtt. Bár én izgalmasabb játéknak tartom azt, hogy különféle feladatokat adtok egymásnak, amit teljesíteni kell - kérdés, mennyire vagytok bevállalósak.
2015. júl. 14. 01:39
 2/17 anonim ***** válasza:
72%
Én is jobban bírom az irányított maszturbációt. Megmondani a lánynak, hogy miket csinálhat, és mikor élvezhet el.:P Persze csak akkor izgi, ha betartja.
2015. júl. 14. 01:42
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket, ment a kezecske ofc. :)

nyugodtan írhat más is válaszokat, nem kell ám pm-be bombázbi

2015. júl. 14. 02:26
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
Vigyázz, ha az arcod mutatod, fel is veheti. De ha benne meg lehet bízni, akkor is ott a szolgáltató (Skype pl), ahol szintén láthatnak, felvehetnek (meg is teszik), bármikor viszontláthatod magad a neten a kamerás puncit- cicit- mutogatós masztizós csajok között! Vigyázz!
2015. júl. 14. 07:49
 5/17 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 21:04
 6/17 anonim ***** válasza:
Hát így: [link]
2015. júl. 15. 23:24
 7/17 A kérdező kommentje:

ezekre én rá nem kattintok.

én annyira nem vagyok benne a magamutogatásba így kamerán keresztül. fura. de mondjuk őt az is izgatná ha nézném ahogy veri, közbe írnék/mondanék neki parancsokat. kérdés az, hogy MIT? milyen parancsot?

ah, olyan reménytelennek érzem magam most.

2015. júl. 16. 02:39
 8/17 anonim ***** válasza:
Köpd le a farkad:D
2015. júl. 16. 02:44
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha rákattintasz a linkre akkor megtudod miket mondj neki. :-)
2015. júl. 16. 18:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Mond neki hogy inkább nézzen poreszt.

Ha ennyire tanácstalan vagy a témát illetően, akkor nem tudnád elengedni magad. Nem a parancsokon van a lényeg, hanem az egymás iránti bizalmon. Egy feszült ideges nővel pedig élőben sem jó a sex, nem hogy kamerán keresztül.

2015. júl. 19. 03:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!