Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fájdalmas szex évek óta?
Figyelt kérdés
Mitől van az hogy máig fáj a szex? Hiába vagyok nedves a barátom nem tudja normálisan berakni mert érzem hogy fáj, szúró érzés, és erős nyomás érzet a hasban ha esetleg becsúszik. Nagyon kellemetlen, ha valaki ugyan ilyen helyzetben van, vagy van valami tipp azt örömmel fogadom! 23/2015. aug. 26. 23:31
2/7 A kérdező kommentje:
Nem éri el, mert jó formán be se lehet nekem rakni, mert már félúton érzem a fájdalmat.
2015. aug. 26. 23:34
4/7 anonim 

válasza:

Doki tudni fogja!
Mi "sajnos" nem látunk beléd :).
5/7 anonim 

válasza:

Évek óta ez van, és nem voltál még orvosnál ezzel??
Vagy voltál, de nem találtak semmi okát?
6/7 anonim 

válasza:

Nos, nekem is hasonló volt, bár én égő érzést éreztem, de a többi stimmelt. Nálam az volt a probléma, hogy történt egy baleset (majdnem teherbe estem) és mivel nem vagyok abban a korban, hogy ez "ideális lenne", borzalmas heteket éltem át, DE szerencsére nem voltam az. Ezek után, képtelen voltam magam elengedni, akaratlanul és tudatalatt szorítottam össze a hüvelyemet és nem engedett ki. Ez annyira fájt, hogy gyakran a sírás kapott el. Lehet te sem tudod magad elengedni valamiért, ha azt írod, hogy évek óta fáj. Ha nemrég óta, akkor lehet az oka felfázás vagy egyéb fertőzés.
7/7 anonim 

válasza:

vagy akármilyen más szervi gond..., ne itt játszunk orvososdit, a kérdező forduljon nőgyógyászhoz és ne itt találgasson gyik-n
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!