Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fájdalmas szex évek óta?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fájdalmas szex évek óta?

Figyelt kérdés
Mitől van az hogy máig fáj a szex? Hiába vagyok nedves a barátom nem tudja normálisan berakni mert érzem hogy fáj, szúró érzés, és erős nyomás érzet a hasban ha esetleg becsúszik. Nagyon kellemetlen, ha valaki ugyan ilyen helyzetben van, vagy van valami tipp azt örömmel fogadom! 23/
2015. aug. 26. 23:31
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Eléri a méhszájad?
2015. aug. 26. 23:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem éri el, mert jó formán be se lehet nekem rakni, mert már félúton érzem a fájdalmat.
2015. aug. 26. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp menj el orvoshoz.
2015. aug. 26. 23:47
 4/7 anonim ***** válasza:

Doki tudni fogja!

Mi "sajnos" nem látunk beléd :).

2015. aug. 26. 23:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Évek óta ez van, és nem voltál még orvosnál ezzel??

Vagy voltál, de nem találtak semmi okát?

2015. aug. 27. 00:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Nos, nekem is hasonló volt, bár én égő érzést éreztem, de a többi stimmelt. Nálam az volt a probléma, hogy történt egy baleset (majdnem teherbe estem) és mivel nem vagyok abban a korban, hogy ez "ideális lenne", borzalmas heteket éltem át, DE szerencsére nem voltam az. Ezek után, képtelen voltam magam elengedni, akaratlanul és tudatalatt szorítottam össze a hüvelyemet és nem engedett ki. Ez annyira fájt, hogy gyakran a sírás kapott el. Lehet te sem tudod magad elengedni valamiért, ha azt írod, hogy évek óta fáj. Ha nemrég óta, akkor lehet az oka felfázás vagy egyéb fertőzés.
2015. aug. 27. 06:54
 7/7 anonim ***** válasza:
vagy akármilyen más szervi gond..., ne itt játszunk orvososdit, a kérdező forduljon nőgyógyászhoz és ne itt találgasson gyik-n
2015. aug. 27. 09:10

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!