Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már lányok nálatok olyan, hogy szex után úgy véreztetek mintha megjött volna?
Figyelt kérdés
Fogigátlót szedek, 3 napja múlt el a mensim, és a barátommal csináltuk ma, és elkezdtem vérezni... Lehet attól, hogy heves volt? Először azt hittem hogy felsértett, de még jött belőlem véres cucc pár óra múlva is. Tök kellemetlenül érzem magam emiatt, nemtudom mitől lehet.2010. márc. 15. 15:08
2/32 anonim válasza:
lehet, h közben tényleg megjött
3/32 anonim 

válasza:

jobb vna ha elmennél ,dokihoz,mert komolyabb is lehet,és jobb ha ö nyugtat meg,vagy ad valami gyogyszert ,ahelyett,hogy mi itt oltunk téged!!!
ne légy magaddal felelötlen,hogy: ó majd elmulik!!
4/32 A kérdező kommentje:
most múlott el!!! írtam is... lehet hogy érzékenyebb voltam és a pasim heves... méhszájseb nemhiszem :)
2010. márc. 15. 15:12
5/32 A kérdező kommentje:
el múlt már, de majd nemsokára megyek dokihoz, megkérdezem mitől lehetett
2010. márc. 15. 15:13
6/32 anonim 

válasza:

ha a pasid heves akkor sem ennyi vér távozik. a méhszájsebet meg azért írtam, mert barátnőmnek pont ugyanez volt a problémája. elment orvoshoz és ott mondták neki h méhszájsebe van
7/32 A kérdező kommentje:
értem... :S de velem ilyen még sose fordult elő, kb 4-5 órán át véreztem, de azt se durván, olyan volt mint a mensi végén, szóval kicsit barnás-rózsaszín-véres.
2010. márc. 15. 15:28
8/32 anonim 

válasza:

Szerintem semmi baj nincs, nyugodj meg. A méhszájseb kialakulásához több év kell, és a tünetei is másak. Több ideig tartó, bő folyás, MINDEN, ismétlem, minden aktus utáni kis mennyiségű vérzés,fájdalmas közösülés. Velem is megesett egyszer,ami veled, az orvos azt mondta, hogy alacsony hormontartalmú fogamzásgátlóknál, menzesz utáni első 2-3 tabletta bevétele után előfordulhat olyan vérzés, ami hasonlít a megvonásos vérzéshez.Ilyenkor közösülés után előfordul a vérzés. Bár nemtudom milyen tabit szedsz (én Lindynette 20-at),akkor valószínű hogy ez okozta a problémát. De ha biztosra szeretnél menni,menj el orvoshoz. Szerintem csak az utóbbi hormonzavar volt, semmi több. Ha megismétlődne,akkor ajánlanám az orvost.
9/32 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló! Köszönöm, nagyon megnyugtattál! :) ez az első eset hogy ilyen előfordult. Cypromixet szedek, ez is alacsony homontartalmú, kombinált fogigátló. Jaj, most megnyugodtam, mert folyás nem fordult elő. Köszönöm szépen! :)De azért az orvostól meg fogom kérdezni, ha arra járok!
2010. márc. 15. 16:16
10/32 anonim 

válasza:

Örülök,hogy segítettem!:) Igen, a Cypro is alacsony, ez sajnos előfordul :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!