Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy az éden hotelből a Snezi, Marianna, Beus luxus prostik?

Figyelt kérdés

Csomószor látom őket tv, újság , insta stb es felkeltette érdeklődésem a téma

Bea 100% de Snezi es Marianna kétes számomra , szerintem intelligens , jó ízlésű nők , nehezen nézem ki h szexelnek pénzért:/

2016. febr. 3. 03:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Beus már luxus prosti, Miss Hungary, vicc. :D Anno Baselben és már svájci kantonokban nyomta feles rendszerben. 15p 50CHF-ért. Snezi dettó. :) Azért kemény, hogy Magyarország szépe egy prosti. Nekem nincs bajon ezzel, de sokat elmond MO-ról. Répás Lajos szervezi neki a munkákat, szerződése van prostiként, így nyerte meg a Miss Hungaryt. :)

[link]

2016. febr. 3. 04:53
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
És mitől lett szépségkirálynő ez a szilikonos, műringyó ??
2016. febr. 3. 05:21
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
Sztem nem mű, annyi műség van bennem is mint benne. A szilikon alap dolog. Azért lett szépségkirálynő amit írtam, R. L. intézte el.
2016. febr. 3. 07:04
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

a szilokon csak bizonyos körökben alap, kicsilány...

pl a két lábon járó pinák körében...

2016. febr. 3. 07:27
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Hogy néz ki ez a pirított rib.@nc? :D Mint egy műanyag csatakanca. Ez egy köpedelem, nem Miss Hungary. :D
2016. febr. 3. 07:57
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Az ilyen színvonaltalan műsorokban,mondhatni mindegyik qrva!
2016. febr. 3. 08:23
 7/15 A kérdező kommentje:

Első: ki az a lány akit linkeltél?:)

Aj pedig sneziből valamiert nemtudom kinézni hogy prosti, olyan különleges lánynak tűnik..

Oh hat igen azt egybol gondoltam h csak beinteztek a Beat egy cumiert cserébe kb iszonyatosan buta szegeny lány ..

2016. febr. 3. 11:46
 8/15 anonim ***** válasza:

"...szerintem intelligens , jó ízlésű nők..."

Mert az ilyen műsorokban pont intelligens és jó izlésű emberek szerepelnek.

2016. febr. 3. 12:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Na azt ne mondd hogy egy átlag embernek aki az utcán rohangál több eszük van, ugyanolyan emberek csak be vállaltak h szerepelnek a tvbe , en arról beszélek h latszik rajta mikor megszólal h nem egy agyatlan idő óta , az ízlést meg .. Tud öltözködni , jo a stílusa , latszik h igényes magára es ennyi
2016. febr. 3. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Az a sorozat maga a hányinger.
2016. febr. 3. 14:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!