Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz, hogy az éden hotelből a Snezi, Marianna, Beus luxus prostik?
Csomószor látom őket tv, újság , insta stb es felkeltette érdeklődésem a téma
Bea 100% de Snezi es Marianna kétes számomra , szerintem intelligens , jó ízlésű nők , nehezen nézem ki h szexelnek pénzért:/

Beus már luxus prosti, Miss Hungary, vicc. :D Anno Baselben és már svájci kantonokban nyomta feles rendszerben. 15p 50CHF-ért. Snezi dettó. :) Azért kemény, hogy Magyarország szépe egy prosti. Nekem nincs bajon ezzel, de sokat elmond MO-ról. Répás Lajos szervezi neki a munkákat, szerződése van prostiként, így nyerte meg a Miss Hungaryt. :)

a szilokon csak bizonyos körökben alap, kicsilány...
pl a két lábon járó pinák körében...

Első: ki az a lány akit linkeltél?:)
Aj pedig sneziből valamiert nemtudom kinézni hogy prosti, olyan különleges lánynak tűnik..
Oh hat igen azt egybol gondoltam h csak beinteztek a Beat egy cumiert cserébe kb iszonyatosan buta szegeny lány ..

"...szerintem intelligens , jó ízlésű nők..."
Mert az ilyen műsorokban pont intelligens és jó izlésű emberek szerepelnek.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!