Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Biszex lanyok kozul mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex lanyok kozul mindenki ronda? Bovlent

Figyelt kérdés

Eddig akar kivel beszeltem es kuldott kepet hanyinger elkapott pattanasos undorito azt mondja magarol hogy noies mikozben felnyirt haj fius ruhak.... Egy no szerintem attol noies ha ezt a ruhataraban stilusaban is kifejezi vagy is en ilyen vagyok magambol indulok ki... Mindenkinek mast jelent az hogy szep ez rendben de 10-es skalan 11re pontozza magat... 90% lelki serult es amikor en masrol akarok beszelni panaszkodik hogy szet van esve az elete.... Amikor vegre komolyra fordulna beszelgetes nem ir vissza...tenyleg ennyire szerencsetlen vagyok vagy ez mar csak vicc?! Kerdesben meg egy kerdes... Honnan tudom hogy egy lany biszexualis mivel nincs senkinek se a homlokara irva eleg nehez megallapitani:D....

Bocsi a hulye szovegert teljesen kivagyok bukva...

18/L

2016. márc. 16. 16:32
 1/3 VirágésBence ***** válasza:
Én eddig burokban éltem, vagy mi van? Eddig esküszöm csak nagyon szép biszex lányokkal találkoztam akiket még én is simán bevállaltam volna, pedig azért elég válogatós vagyok. A barátnőmnek van 3 biszex barátnője, néha kicsit féltékenyebb vagyok rájuk, mint az átlag pasikra mert tényleg bombázók.
2016. márc. 16. 16:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerencses 😂
2016. márc. 16. 17:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Aki akar amugy irhat:)
2016. márc. 16. 19:28

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!