Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom elhagyott, mert szeretem a lycra spandex ruhákat viselni és öt az nem tudta elviselni szerinte ez beteges szerinted is?
Figyelt kérdés
Szeretem viselni otthon az utcán is van minden féle ilyen ruhám,de én nem tartom ezt rossz dolognak.2016. jún. 19. 13:57
1/12 anonim válasza:
Hallod, megnéztem miez, és iszonyat izgató :D
2/12 anonim válasza:
Nem tudom ezek milyen ruhák, megnézhetlek egyben téged?
3/12 anonim válasza:
Szerezz egy pasit, akinek ez bejön
De szerintem hamarosan lesz pár jelentkező
4/12 anonim válasza:
Nem beteges,a pasid volt bunkó. :D
5/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Ha az alakod is megvan ahhoz, hogy ilyen ruhákat hordjál akkor semmi baj nincsen!
A hiba a volt barátod "készülékében" van!
10/12 anonim válasza:
És szex közben is szeretsz ilyen ruhákban lenni? Nekem ez nagyon bejön, egy idióta az exed, hogy nem élvezte ki, hogy ilyen barátnője volt!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!