Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a barátnőmet a nudizásra?
Akár nudi strand, vagy egyéb szolid nudi hely, akár szauna. Hallani sem akar róla. Ha nekem ez kell, hogy más nőket nézegessek akkor őt hagyjam.
Ez a válasz mindig. Miért nem tud elfogadni ezzel a dologgal? Igazából nagyon önbizalomhiányos, gondolom ezért van. Pedig pont ezzel lehetne kezelni az önbizalomhiányát. Én hiába dícsérem stb...
Arról nem is beszélve, hogy nekem jól esne, ha láthatnék más nőket is, lányokat pucéran. Sajnálom, de ilyen vagyok.
Nem, egyebet nem akarok más nőtől. Senkitől. Csak a meztelenség látványa érdekel. Egyszerűen szép.
Nehéz dió... Sajnos nem tudok tanácsot adni, csak "szolidarítani". Az én párom is ilyen, és igen, én is szívesen látnék más pucér női testeket - de semmi többet.
Talán a sok-sok dicséret meghozza az eredményt! Hajrá! :)
39/F
Vidd el természetes vízhez strandolni, egy félreeső parszakszra, ahol nem lát benneteket senki. Itt vedd rá, hogy levegye a fürdőruhát. Először csak fürdéshez, azután napozzon is így. Itt még kíváncsi tekintetek nélkül szoktathatja magát a meztelenséghez.
Utána próbáljatok meg egy kevéssé felkapott nudi strandot, ahol nen kell egymáshoz közel letelepedni. Mehettek "vadnudi" strandra, ahol kevésbe vannak szabályok, az öltözködésre is. Így eleinte maradhat fürdőruhában, miközben látja, hogy másik milyen felszabadultan strandolnak meztelenül. itt is először csak fürdéshez dobja le a fürdőruhát, majd vedd rá, hogy ne is vegye vissza.
Csónakkal, kenuval evezzetek olyan helyre, ahol nem látnak Titeket. Itt is lehet kezdeni. Hátha ráéret, hogy mennyivel jobban lehet élvezni a napot, vizet levegőt ruha nélkül. Sok sikert!
Sajnállak, hogy ilyen prűd a barátnőd és nem tud különbséget tenni a természetesség és a más nők bámulása közt.
Nyugaton a szaunákban mindenhol meztelenül vannak az emberek, csak itthon van ez a hülye egészségtelen szokás, hogy fürdőruhát vesznek.
Javaslom menjetek el egy olyan helyre szaunázni mondjuk ausztriában, vagy esetleg itthon ahol a fürdő fürdőruhás, a szauna viszont szigorúan fürdőruha mentes. Ez valószínűleg nem lesz gyanús, és szembesül vele, hogy nem a fürdőruha a normális a szaunában.
Aztán meg próbáld meggyőzni különféle naturizmusról szóló újságcikkekkel, hogy ennek semmi köze a szexhez, csupán a szabadságérzethez, hogy a ruhával együtt az idióta társadalmi szokásokat is levetkőzzük.
Emellett pedig légy otthon minél többet meztelenül és próbáld meg őt is rávenni, hogy otthon, a kertben, ahol csak ti ketten vagytok legyen ő is ruha nélkül. A következő lépés elmenni valahova, ahol szintén csak ti ketten vagytok és ott napozni. Szerettesd ezt meg vele valahogyan.
Ha nem megy, nagyon sajnállak, mert így egy szenvedés lesz az életed. (Ezt tapasztalatból mondom, mert az első feleségem nekem sem volt hajlandó levetkőzni, és a váláshoz sok köze volt ennek is.)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!