Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak belemennétek abba, hogy egy pasi orálisan kielégítsen benneteket? Pl. ha nincs barátnőtök épp (Nem pont melegekre gondolok, hanem hetero, vagy biszex pasikra. ) Most ne rugózzunk azon, hogy akkor ez már nem is hetero, aki ebbe belemegy
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 19:18
1/7 anonim válasza:
Lolnem, én nem rugózok, de aki ebbe belemegy az tényleg nem hetero
2/7 anonim válasza:
aki normàlis és nem buzogàny az tuti nem megy ebbe bele.inkàbb verem egész életemben
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
"Most ne rugózzunk azon, hogy akkor ez már nem is hetero, aki ebbe belemegy"
Pedig nem az.
Cumira csajt is lehet találni bőven szóval nem értem a kérdést.
6/7 anonim válasza:
Van aki bele megy van aki nem,külön kell azért választani van aki bisex van aki meleg.Aki hetero azt ez nem érdekli persze.Biztos van ilyen csak nehéz találni rá alkalmas partnert mert ugye ez nem egy hétköznapi dolog.
7/7 anonim válasza:
Arról nem is beszélve lehet találni csat ahogy elöttem írták de az csak úgy nem fog letérdelni mert erre kéred,esetleg ha részeg de az nem azaz élmény,vagy fizetős .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!