Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/Fiuk! Volt mar olyan hogy csak ugy kinyaltátok a barátnőtök és utána nem volt szex sem viszonzás? (többi lent)
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok és annyira imádom mikor nyalnak. Nem akarok önzőnek tűnni de olyan jó lenne egyszer ha viszonzás nélkül is éllvezesig nyalna a egy srác. Ti megtennetek a barátnőtöknek?
(én is szeretem viszonozni de egyszer jo lenne így)
2016. jún. 19. 19:29
2/7 anonim válasza:
Volt ilyen. Első szex volt és nem is lett folytatása.
Ha már sokadik az alkalom akkor nem okozna gondot. f.
3/7 anonim válasza:
Volt már, és lesz is még.
Amikor kevés az időnk akkor fordul elő ilyesmi.
4/7 opened paradise válasza:
Persze,tekintve,hogy szeretem csinálni.
Nem várom el a viszonzást,de általában van és pont emiatt,mert nem elvárt.
Meg hosszabban regenerálódok,olyankor nem is akarom,hogy legyen viszont.
5/7 anonim válasza:
sztem is az a legjobb, és nem egyszer volt már ilyen :))
6/7 anonim válasza:
Volt már, és remélem még lesz is. Imádok nyalni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!