Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom magam elélveztetni?
Figyelt kérdés
Ha pl. A baratom nyul fel,egybol elelvezek,de ha en sajat magamnak akor meg nem.(bocs a helyesírásért és az ékezetekért.)2016. jún. 19. 20:35
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, fiú vagyok. De ez a szó tetszik. Elélveztetni.:))
2/4 anonim válasza:
Ha apasidnak sikerül téged, az már szerintem jó.
Bár így kissé rá vagy utalva, de nem akkora baj ez:)
4/4 anonim válasza:
Lehetséges ok: Ő eléri azt a pontot, amit te nem. Mert más szögből nyúl be, szemből, te meg kifordított csuklóval nem tudsz olyan mélyre hatolni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!