Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex vagy Szerelem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex vagy Szerelem?

Figyelt kérdés
Mi az ami jobban számit a mai világba egy jo szex..vagy talán egy életre szolo szerelem. Nem tudom eldonteni h egyes emberek miért irnak rá a másikra .h egy példával éljek..aminap az egyik barátnőm mesélte h őssze futott a boltba egy régi ismerősével és igen helyesnek találta a bnőm mire haza ért várta facen egy üzenet a boltba lévő sráctol de igy ennyi h Szex ma nálam? és bnőm komolyan elgondolkozott rajta mondván h milyen jo pasi..mellette ott van térmészetesen a párja és erre rá kérdeztem és annyit válaszolt h bárhol talál magának szerelmet ha akar de egy jo szex az jo szex...nos én kiakadásom is mutatja h ide ki irom ezt ..tehát h emberek h képesek igy gondolkozni valaki magyarázza már meg nekem ..oké tudom én fontos a szex ..de azt a kapcsolatbol is megkapom ha együtt vagyok valakivel..és ha még nem is a legjobb akkor lehet alakitani ..tehát h miért kell az első adando alkalommal ledobni a bugyit..kivagyok :D
2016. jún. 19. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
honnan tudja előre h milyen a jó sex? talán neki az a jó ha megcsalhatja a párját.
2016. jún. 19. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:
ha hasonló a két személy háttere, neveltetése és jó a szex, együtt akarnak tervezni, akkor szerelem nélkül is jól el tudnak lenni a közös céljaikkal, ha nem unatkoznak együtt...(ha van vonzalom,tisztelet)
2016. jún. 19. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
szerelmet találni sztem meg nem könnyű, a kis barátnőd kis csíra még
2016. jún. 19. 22:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!