Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Zavarna egy ilyen pénisz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna egy ilyen pénisz?

Figyelt kérdés

Olyan a farkam, hogy mikor feláll, a bor ott marad a makkon, de attol még hátra lehet tolni teljesen. Emellett pedig felfelé görbül.

Mérete: 17cm , 4,5cm vastag

2016. jún. 19. 22:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. 22/L
2016. jún. 19. 22:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Természetesen nem zavarna de most nem konkrétan a tiédre gondolok, hanem általánosságban véve ha a partneremé ilyen lenne nem hagynám ott és mint mondtam nem is zavarna.

18/L

2016. jún. 19. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Hasonló mint az enyém. Nekem 17,5cm. Nekem is ott marad mikor áll. Csak nekem lefelé görbül. És ez miatt tartok attól hogy nem fog tetszeni egy lánynak sem.
2016. jún. 20. 20:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!