Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van más is, aki nem szokta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is, aki nem szokta kiverni egyáltalán vagy nem túl gyakran végez önkielégítést? 19/F

Figyelt kérdés
Bármilyen furcsa, de én eddig csak kétszer vagy háromszor végeztem önkielégítést egész életemben. Szexuális életet nem élek, tehát nem azért nem csinálom, mert kiváltom mással, egyszerűen csak nem érzem szükségét. Szerintetek ez probléma? Van valaki, aki ebben a korban szintén nem szokta kiverni egyáltalán vagy csak nagyon ritkán? 20 éves leszek ősszel.

2016. jún. 20. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
jah.. Heti 4 az kevés? De van, hogy annyi sem..
2016. jún. 20. 01:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Részemről az rengeteg. Én közel fél éve csináltam utoljára, és az is csak életem kb. harmadik alkalma volt.
2016. jún. 20. 01:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Hah én naponta verem ki 3szor, nem hogy egész életemben :D Ha partnerrel többször kívánod akkor nem probléma, a lényeg az hogy a libidótok összepasszoljon... Ergo ha találsz olyan lányt aki ugyanúgy teszem azt heti 2x kívánja akkor semmi gáz
2016. jún. 20. 01:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem sok hozzád hasonló srác van
2016. jún. 20. 02:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak 2-3 naponta szoktam, de van hogy két hét is eltellik két alkalom között.

Habár ez hozzád képest sok :D 18/F

2016. jún. 20. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:

Számít az is hogyan csinálod. Az elején mindenki suta de pl benedvesítve sìkosìtóval sokkal jobb mint szárazon. Vagy ha nem a tövénél rángatod hanem a felső harmadnál húzogatod a makknál.

Fontos az is hogy ne 2 perces verseny legyen, hanem 20-30 perces akár egy óràs "önkényeztetés".

És az orgazmus is maga az elélvezésnek a része kell hogy legyen.

Szóval ez egy normálisan gyakori örömszerzés.

Mindenképp többet kéne ehez tudni rólad, mert ez szerintem is ritka eléggé.

U.i.: A többi kommentelő meg ne magáról írjon mert az sem ne tartozik ide se nem segít a kérdezőnek.

25/f

2016. jún. 20. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem adott elég élvezetet... Va aminek egy ' fuh rárántok ' nem elég... :D

A szexet /lányokat kívánod ??? :D

2016. júl. 1. 10:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!