Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kataleyya kérdése:
4 hónapja vagyok együtt a barátommal de egyszer sem
élvezem a szexet. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
kívánom a szexet de nem élvezem. a csikló izgatás is csak úgy működik nálam ha magamnak csinálom. valami baj lehet velem? tudom hogy a nők 80%a soha nem ér el hüvelyi orgazmust de ők legalább élvezik a szexet. a párom nem tudja hogy ilyen gondom van. játszom az eszem hogy hűű de élveztem közben meg sehol semmi csak azt érzem hogy ki be mozog. az ő elmondása szerint jó vagyok az ágyban és ő mindig el megy. akár hogy izgat semmit sem ér. nedves leszek ez tény de semmi élvezet. ha magamnak próbálom okozni az sem működik. nagyon figyelmes párom van és bele bolondulna ha meg tudná hogy nem élvezem a szexet. szerintetek forduljak orvoshoz? ő volt nekem az első és amikor el vette a szüzességem akkor sem véreztem. egy nagyon apró szinte észre vehetetlen lüktetést éreztem de se fájdalom se vér. kérlek segítsetek pls.nem vagyok szexuálisan fusztrált sem...nem zavar hogy nincs orgazmusom mert ez ritka hogy egy nő hüvelyi orgazmust éljen át de az nagyon bánt hogy semmilyen szexuális aktust nem élvezek. a pózok váltása sem segít. a fél kámaszutrán túl vagyunk de semmi...nem kapkod a párom és ulyabban már rá sem görcsölök hogy el menyjek mert kezdem meg szokni hogy semmi...
Szia! Érdekelt volna a korod,de nem gond,hogy nem írtad. Korod nélkül is az a véleményem,hogy tetszik neked a barátod,de nem kívánod.Magát a szexet igen,de ő maga nem izgat téged.(teste,illata,arcmimikája,hangja) Mindegy,hogy lassú,vagy izgatna,stb,de ha nem passzoltok össze,nem fog menni,ha fejre is áll,nem kívánod ŐT testileg. A későbbiekben,ha úgy érzed szereted és ő a nagy Ő,akkor mindenképp beszélned kell vele erről,még több gyengédség,inkább pettingeljetek akár. Azt gondolom nem ismered még te sem úgy a tested ahogyan kellene,talán korai még a párkapcsolat?! Ha nem korai,akkor viszont nem ő az akivel kémiailag egy párt alkotnátok ágyban is. Van ilyen,nincs semmi bajod!! 28/N
2016. jún. 20. 12:21
2/11 anonim válasza:
Nekunk ezt tanulni kell. Attol hogy ki-be mozgatja sosem lesz orgazmusa senkinek. Meg kell tanulnod hasznalni az izmaidat a huvelyedben.
Nekem az elso huvelyi orgazmusom ugy volt hogy a parom az agy szelen ult, teljesen kiegyenesedve, en pedig igy ultem bele. A lenyeg hogy te iranyitasz, te tudj bele kapaszkodni. Majd igy kezdj mozogni elore-hatra, korkorosen illetve ahogy jol esik. Te diktalj, ne a pasi! Es kozben mikozben igy mozgolodsz kezdd el feszitgetni a huvelyi izmaidat hol gyorsabb hol lassabban. Egy kis ido utan erezni fogsz ilyen luktetes szeru erzest akkor ne hagyd abba (de ezt ugyis osztonosen erezni fogod) :). Sok sikert!
Ezutan kulonbozo pozokban is sikerulni fog mert egyre jobban fogod tudni kontrollalni es jatszani az izmaiddal.
2016. jún. 20. 12:38
3/11 anonim válasza:
En is igy vagyok a parommal. 9 honapja hogy elvesztettem vele a szuzessegem es meg en sem elveztem el. Figyelmes ő is, sok pozt kiprobaltunk mar es meg sem tudok elmenni. Élvezni élvezem, sokszor nagyon is jó :D de megse tudok elelvezni, pedig mar erzem hogy na MOST! es megse.... Nem tudom mi lehet az oka. 18/L
4/11 anonim válasza:
Mert igazabol ez a lenyege a dolognak. A huvelyben olyan keves az idegvegzodes hogy a kibe semmit nem fog kivaltani ha te nem tudod oket uralni.
5/11 anonim válasza:
3-as nekes is ezt ajanlom:)
2016. jún. 20. 12:39
6/11 anonim válasza:
nekem csak egyszer sikerült élvezni, akkor valahogy a mozgástól a csiklóm is stimulálódott és tényleg jó volt (orgazmusom az nem volt) de azóta se semmi.. sok mindent kipróbáltunk, nem használt viszont én nem szoktam megjátszani magam.
2016. jún. 20. 12:52
7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. az izmokat már jol mozgatom ennek köszönhetően a párom kis hilyán meg őrül ha az ágyban vagyunk. próbáltuk már a fent ajánlott pózt is de az sem segit. akkor sem megy ha én irányítok. 17 vagyok egyébként. nem csupán a szexet kivánom hanem magát a párom. eszetlenül szeretem. volt már más barátom is de őket valahogy nem kivántam...mint mondtam a csikló izgatás müködik de semmi más...félek hogy előbb utóbb rá jön és akkor a kapcsolatunknak reszeltek. elég érzékeny srác ha rólam van szó. az sem megoldás hogy beszéljek vele erről mert valószínűleg soha többet nem feküdne le velem ami a számomra ugymond nem oszt és nem szoroz mert én igyse ugyse érzek semmit de ő tönkre menne...
2016. jún. 20. 13:20
8/11 Noren1989 válasza:
Idézek:
" játszom az eszem hogy hűű de élveztem"
Nos, amig nem kommunikáltok, addig bizony ez probléma maradhat. Másfelől a gátizmokat jó, ha tudod uralni. A szexuális aktusokba beletartozik számomra pl a nyalás, ujjazás is. Ha ezeket sem élvezed, akkor van gáz.
26/F
2016. jún. 20. 14:00
9/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez a kezelesi mod nagyon elarulja, hogy agyilag meg gyerekek vagytok a szexhez. Beszelgetni kell. Kommunikalni kell, nem pedig befogni a szadat es jatszani hogy mennyire elvezed csak mert a pasi besertodne ha kiderul hogy megsem elvezel el 5szor. Ez az ami valoban problema elso korben, nem az orgazmushianya.
2016. jún. 20. 14:23
10/11 anonim válasza:
Keress privátban. Szívesen adok tanácsot.Ismerős a probléma. Már tudtam segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!