Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mi a fontosabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi a fontosabb?

Figyelt kérdés
Lányok nektek mi a fontosabb egy pasi péniszével kapcsolatban? Vastagság, méret, vagy keménység?
2016. jún. 20. 12:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Mindhárom számít...nekem legfontosabb a keménység,utána a vastagság és utána a hossz.

20L

2016. jún. 20. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha eléd állna egy 13cm, de vastag és kemény arról mi lenne a véleményed?
2016. jún. 20. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Elsősorban talán a keménység, hiszen ha fel se áll neki, akkor lehet akármekkora... Na jó, ez azért szerencsére ritkán szokott probléma lenni. Utána viszont szorosan a másik kettő, és szerintem a hossz meg a vastagság egyformán fontos.
2016. jún. 20. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

a teljesítményt kihagytad.

Mindhárom szuper lehet, de ha 10 másodpercig bírja.

Amúgy pasi vagyok, de sok beszélgetés után azt mondanám, hogy hosszabb távon teljesen okés egy 13cm, de vastag és kemény farok. Vastagság sokkal fontosabb az orgazmus eléréséhez, főleg, hogy a legtöbb inger az első 10 centiben fontos.

Persze néha a lányok vágynak egy jó "kitöltő" méretre, de ez csak olyan havi egyszer max, amúgy meg jó a sima.

(olyan mint ahogy te is néha lehet vágynál egy óriás mellre, de teljesen jó a barátnőd átlagos mérete)

2016. jún. 20. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a legfontosabb, hogy ki van a másik végén :)

Egyébként a három közül a keménység, aztán a vastagság.

2016. jún. 20. 13:39
 6/7 anonim ***** válasza:
A keménység a legfontosabb. 21/l
2016. jún. 20. 14:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy a tulajdonosa jól tudja használni.
2016. jún. 20. 17:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!