Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a pasik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasik punciba kevésbé tudnak elélvezni, mint szájba?

Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapjána, akikkel voltam (nem tini hancúrra gondolok) úgy csinálták, hogy szexeltünk, hogy elélvezzek, utána meg én szájjal kielégítettem. Punciban nehezen megyek el, szűkebb típus is vagyok, de mindez ellenére csináltuk kb fél óráig élvezésig, aztán meg én szájjal lerendeztem kb 2 perc alatt. Hogy van ez? Punciba fél óra alatt sem, de szájjal 2 perc? Miben más? Vagy számít már a kor ?( 30 as éveikben járó férfiakról beszélek)
2016. jún. 20. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert a szájnál általában a nő mozog, nuninál meg vegyes.
2016. jún. 20. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ügyesen szopsz. Én pont fordítva vagyok vele. F
2016. jún. 20. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
24 vagyok, de én pont szájba megyek el nagyon nehezen.
2016. jún. 20. 17:59
 4/8 anonim ***** válasza:

-Tudattalanul fél attól, hogy teherbe ejt

-Ha gumiban csináljátok, lehet, hogy érzéketlenné teszi

-Sok férfiban van egy pszichés gátlás, hogy képtelen teljesen átadni magát a nőnek, ha nem érzi a feltétel nélküli elfogadást (ez utóbbi probléma meg szokott oldódni más nővel)

2016. jún. 20. 18:20
 5/8 anonim ***** válasza:

En is sokkal nehezebben megyek el szajba. Van, hogy több, mint ket oraig tart, mig elmegyek, pedig szerelmem nagyon ügyesen, kitartoan es szivesen csinalja.

Ajanlom, hogy szex közben ne csak a csipödet mozgasd, de nuni-izomzatodat is neha huzd össze, az fantasztikus erzes. Ha ez annyira nem megy, gyakorolj intim golyokkal.

Amugy meg partnertöl is függ. Mindenkinek mas a preferenciaja, nem csak az erzes szamit, hanem, mi az, aminek a gondolata is felizgat.

2016. jún. 20. 18:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk fordítva van. Bár fogamzásgátlót használok és szűk is vagyok, így többet érez belőlem. Szájjal akár fél óra is lehet.

Valószínű rástresszelsz vagy félsz a terhességtől, van valamilyen gátlás benned, nem tudod átadni magad teljesen vagy csak lassan.

Pasiknál is van ilyen hogy nagyon figyelni akar rád vagy fél azért főleg ha megszakítással csináljátok. A gumi is közrejátszhat. A szájban pedig több hatás éri, erős a különbség, de lehet a látvány jobban izgatja.

2016. jún. 20. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Én is fordítva vagyok. Szájba csak akkor megyek el, ha nagyon fel vagyok már húzva. Ellenben punciba bármikor és sokkal jobban is szeretem. 36F
2016. jún. 20. 20:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem amíg el nem mész addig visszatartja, utána már mindegy azért 2 perc.:D
2016. jún. 20. 23:04

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!