Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: érzitek amikor a pasitok elélvez a puncitokba? F/26
Én mindig érzem, lüktetó nedves, meleg érzés.
Imádom.
De biztos van aki nem érzi, vagy csak gyengén.
L
A kemeny,intenziv luktetest erzem uhh..es imadom.
De volt mar olyan,hogy sokaig nem voltunk egyutt es annyira felhevultek voltunk,hogy a vad szex kisereteben,a benne felgyulemlett feszultseg olyan hevvel tavozott belole,hogy igen(!) ereztem ahogy belemlovel..(elsore meg meg is ilyedtem mert olyan erzest keltett mintha belem pisilne de ez csak a sok felgyult ondo miatt volt.) Nagyon ritkan de megtapasztaltam es semmire sem cserelnem le az erzest.
Nem hiszem hogy át lehetne hisz utána az kifolyik, az mennyiség azért.
Sokkal keményebb lesz előtte, feszít engem is jó értelemben és lüktet, érezni a meleget, a nyomását. Ha gyengébb a spricc akkor nem feltétlen érezni a meleget, de a lüktetést és a keményedést igen, az jellegzetes! :)
Én mindig érzem. :D
Megveszűl.. Forró lesz.. Lüktetni kezd.. Aztán bummm forró " lé ,, önt el belül.. Isteni... :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!