Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon fáj?
Még szűz vagyok, és mikor a párom be akarja dugni, borzasztóan fáj. Már háromszor próbálkoztunk, de én mindig leállítottam, mert annyira fájt, pedig azt mondta, épphogy csak a hegye volt bent. Azt mondta ezen túl kell lenni. Egyébként nagyon alacsony a fájdalomküszöböm, egy szálka miatt is képes vagyok sírni, de nem tehetek róla, én nem bírom a fájdalmat.
Normális, hogy ennyire fáj? Lehet valamit tenni, hogy ne fájjon ennyire?
L/20
"Azt mondta ezen túl kell lenni." ha ezt mondta, akkor hagyd ott.
Egyébként valamennyi fájdalom mindenképpen szokott lenni, de el kell érni azt a pontot mind bizalomban, mind abban, hogy eléggé elengeded magad, amíg nem "túl kell lenni rajta". Sajnos mindig van egy srác, aki ezt mondja, és be is tolja, utána csodálkozik a lány, hogy évekre oda a szexuális élete.
Föleg semmit ne csinálj .
a szex társasjáték, bennevan a pakliban hogy mind a két fél akarja és élvezze is. Márpedig ha kellöképp felizgulsz akkor a fájdalomküszöböd az egekbe szökik, és annyira akarod hogy bent legyen hogy nem érdekel ha fáj. Ha nem igy van nem kell eröltetni, ennyi.
Esetleg igyatok egy pohár bort vagy valamit, hogy oldja a gátlásokat.
Az ujjazás is fáj? Hány ujja megy be könnyedén?
CSináljátok úgy, hogy mikor belédhatol egy kicsit, ne mozogjon, csak maradjatok úgy. Ha kicsit tágulsz és már nem fáj annyira, csak feszít, akkor lehet jobban betenni. Ez lehet, hogy több alkalom, de ne adjátok fel!
igyatok előtte valamit h oldja a gátlásokat. persze nem kell leinni magad de jó lesz. az első nekem is ilyen volt mondta is h ihatunk valamit ha akarok. mondjuk nem ittunk végül :D
előtte ujjazott de még 1 ujja is fájt, 2 meg nagyon. 1-el csinálta szépen lassan. utána megpróbálta bedugni de nem ment. mondta hogy üljek én bele hátha úgy. úgy se :D vagyis a teteje bement már akkor de fájt és inkább leszálltam róla. utána 2 ujjal ujjazott és nem fájt már. utána meg be is dugta végül de nagyon fájt :D az első az ilyen... de utána már csak jobb lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!