Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan írthatom ki magamból a szexuális vágyakat, a szexualitást?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, hogy állandóan kanos vagyok. Nem akarom, hogy tovább fertőzze ez az elmémet. Mit tegyek, valaki kérem segítsen.2016. jún. 21. 21:09
1/12 anonim válasza:
Szexelj sokat :D és ha cselekszel máris nem agyalsz csak rajt :D
Ez miért baj?
Ez nem fertőz,gyönyört ad.
Menj szerzetesnek ők tudják,hogy kell kussolni éveken át, meg nem szexelni,ha neked ez kell-.
2/12 anonim válasza:
Írd nekem, ha nem zavar, hogy fiú vagyok
18/f
3/12 A kérdező kommentje:
Pont, hogy szexelni nem akarok. Egyszerűen csak kiűzni ezeket a vágyakat.
2016. jún. 21. 22:05
4/12 A kérdező kommentje:
Nem kiélni akarom magam, hanem kiűzni a vágyakat.
2016. jún. 21. 22:11
5/12 anonim válasza:
De ez nem bűn..
Mi bajod a vágyakkal.
Egészséges folyamat,érzés ,kémia .
V,mi kezdő hívő vagy , vagy mi?
6/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen csak irritál az, hogy minden 3-4. nap ezekre gondolok. Tisztán szeretnék gondolkodni, és ez megzavar. Ezért kérdem. Egyébként nem, a leggyökeresebb ateista vagyok.
2016. jún. 21. 22:20
7/12 anonim válasza:
3 . 4 naponta gondolsz rá :D
EMBER Megvagy menve,,én nőként 10 percenként , és nem vagyok már egy mai darab.
A megoldás az elfogadás,ez az élet velejárója .
Keress hobbit,kötögess ,fuss ,focizz,varrj,tarts állatot,,ami lefoglal. :))
8/12 A kérdező kommentje:
Van hobbim, lefoglalom magam. De mégis gondolok erre. És nem bírom. Biztos van valami módszer, amivel kiírthatom, vagy max. minimálisra csökkenthetem. Azt kérem, hogy mondjátok el.
2016. jún. 21. 22:30
9/12 anonim válasza:
Az emberek szeretik ezt az érzést megélni,néha csak fejben is .
Nem tudom milyen válaszra vársz.
Teljesen mindegy nő vagy férfi vagy a megoldás egy társ :)
10/12 A kérdező kommentje:
Nem kell társ. Már volt, nem vált be. Nem szeretem átélni. Valaki csak tudja, hogy lehet ezektől az érzésektől megszabadulni...
2016. jún. 21. 22:48
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!