Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz vagyok, normális hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, normális hogy nem élvezem az ujjazást?

Figyelt kérdés

3x bedugtam az ujjam, de nem esett jól, picit fájt is.

Normális hogy nem élveztem?

Pedig azt hallottam, hogy hű de jó.

2016. jún. 22. 12:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elején én sem élveztem, aztán próbáltam tágítani magam, és most már a hajkefémet használom. Sokkal hosszabb mint az ujjam és jobban is élvezem.:)

Hány ujjadat dugtad be?

2016. jún. 22. 12:30
 2/6 A kérdező kommentje:
1-et.:)
2016. jún. 22. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Majd idővel kialakul. Amíg szűz voltam én sem különösebben élveztem, max 1 újjal próbálkoztam, akkor is inkább csiklóizgatással együtt. Úgy kellemes volt. Szerintem elég ha a csiklód izgatod, nekem az mindig tökéletesen megfelelt! :)
2016. jún. 22. 12:35
 4/6 anonim ***** válasza:
76%

Lehet hogy

-nem nedvesedsz eléggé

- a szűzhártyád érzékeny, s esetleg kicsit a körmöddel fel is sérted

Attól mert ki be huzogatod az ujjad,

sok nem fog történni. Persze egyfajta új érzés, de az igaz a céliránxosság lenne, a g pontod megtalálásával a hüvelyed has felőli oldalán. Bár lehet hogy azt magadnak ujjal szüzen nehezen éred el....

2016. jún. 22. 12:56
 5/6 Rosemary11 válasza:
En is pont igy vagyok vele
2016. júl. 4. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezzel pont így vagyok teljesen!!!

19L

2018. jún. 8. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!