Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretkeztünk a páronmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretkeztünk a páronmal menstruációm alatt. Nekem 7napig tart de most 4napig tartott és alig véreztem pedig nagyon szoktam. Nem haszmáltunk óvszert (nem élvezett belém) Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem mindíg rövidebb ideig tart és kevesebb a vérzés ha van közben szex. Szerintem ez normális. 21/L
2016. jún. 22. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Ez normális, mivel a szex közbeni méhösszehúzódás segíti a méh nyálkahártyájának a leválását, így hamarabb véget ér a menstruációd. Ne aggódj emiatt. Viszont én ilyenkor is használnék óvszert, mivel könnyebben megfertőződhetsz, plusz ekkor is teherbe eshetsz.
2016. jún. 23. 20:44

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!