Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A taposás fétis mitől alakulhat ki illetve hogy lehet ettől meg szabadulni?
Figyelt kérdés
2 kapcsolatom már tönkre ment ez miatt és nem tudok ezzel mit kezdeni. De ezt mind úgy hogy csak beszéltem róla őszintén és ezért még szó nem esett arról hogy próbáljuk ki de leléptek. Azóta sem próbáltam ki de ha ez miatt nem lehet egy normális kapcsolatom minél hamarabb kitörölném ezt a dolgot az életemből. 18F2016. jún. 22. 22:22
1/1 anonim válasza:
Lehet, hogy szereted, ha megaláznak. Mazochista vagy? A való életben visszahúzódó vagy? Egyébként a taposásban van egy kis lábfétis is szerintem. De a véleményem szerint, nincs abban semmi rossz, ha valakinek ilyen fétise van. A rossz az, ha enélkül már nem is áll fel a zászlórúd. Szerintem el kellene menned egy hivatásos szexológushoz, aki segít ebben. Volt már esetleg, hogy tényleg megtapostak? Mert, ha úgy van fétised, hogy csak fantáziálgatsz róla, akkor még nem biztos, hogy izgatna, ha megtaposnának, vagy te megtaposnál valakit. Szerintem próbáld ki valakivel, és lehet, hogy a valóság összetöri majd az ábrándot, és kiderül, hogy csinálbi nem is olyan izgató, mint átélni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!