Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átszakadhatott a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
18 vagyok és lány. A napokban feldugtam magamnak egy vibrátort, előtte már sokszor, de most valahogy erősebben vagy nem tudom, és utána elég erősen vérezni kezdtem.
Szerintetek gáz van? :(
2016. jún. 23. 00:20
1/9 anonim válasza:
Az attól függ.
Ha egy konzervatív arab családban élsz és a leendő férjed megöl,ha nincs meg a szűzhártyád,akkor gáz van.
Egyébként meg nincs.Miért lenne?
2/9 anonim válasza:
Nincs gáz de valószínűleg átszakadt:)
3/9 anonim válasza:
Berepedhetett, de ettől még szűz vagy pszichoszexuális értelemben. Itt csak egy kis anatómiai baleset történt.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ettől még szűz vagyok persze, csak kicsit megijedtem a vértől,főleg hogy előtte már jó pár alkalommal volt bennem a cucc, de akkor nem volt semmi. :)
Attól féltem felsértette vagy ilyesmi.
Köszi a válaszokat.
2016. jún. 23. 00:45
5/9 anonim válasza:
Átszakadt :O.. Neeee, nem kellesz!
Nah jó de :D..
Ez van, majd megszokod
6/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meddig vérzik általában? Mert holnap Balatonra készültünk. Lehet így fürdeni?
2016. jún. 23. 00:49
7/9 anonim válasza:
Valószínű lett egy kis hámsérülés. Ne aggódj, egy két nap alatt beforrad. Vérezni holnap már nem fog, ha minden oké.
8/9 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de 1-2 nap és rendbe jön. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Meg lepődtem mennyi normális válaszokat kaptam. Köszönöm :)
azoknak is akik privátban írtak (normálisan)
Köszi :)
2016. jún. 23. 09:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!