Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek az problema ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az problema ha egy lanynak a csak meztelen képei vannak a telefonjan? Vagy abnormális a dolog?

Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
Az a probléma, hogy nem küldi át nekem. :(
2016. jún. 23. 16:27
 2/12 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni h sajat magarol
2016. jún. 23. 16:28
 3/12 CptTomato ***** válasza:
60%

A mai világban mi normális?!...

Az én véleményem szerint, nem érdemes sok "reményt" fűzni ilyen lányokhoz...de próbálkozni lehet :D . Kinek a pap , kinek a paplan.

Kicsit objektívebb de még mindig személyes vélemény:

Találkoztam olyan csajjal akiről az életben nem gondolná senki hogy bármilyen perverziója a legkisebb mértékben is van.... és megkért hogy csináljam meg a számítógépét...hát amit ott találtam... :D

2016. jún. 23. 16:29
 4/12 October15 ***** válasza:
36%

Kellőképpen abnormális. Már csak azért is mert az egy telefon.. amit így elszoktak hagyni, elszokták lopni, látszólag tönkremegy de mégse és megtalálják.. Ha már vmi oknál fogva nincs jobb dolga [szomorú és unalmas élete lehet..] mint, hogy magát fotózza pucéran akkor legalább normális módon tárolja. :D

Persze ettől függetlenül nyugodtan a rendelkezésemre bocsáthatja de ez már az elmebaj egy egészen úgy szintje lenne.. Kivéve ha pont a tudatra gerjed, hogy vajon mit művelnek a képeivel mert akkor bemakkolta.

2016. jún. 23. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem értem, h ez miért jó neki? Nem elég a tükör?
2016. jún. 23. 16:33
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs azzal semmi gond.
2016. jún. 23. 16:37
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Megkerült Orbán Ráhel telefonja?!
2016. jún. 23. 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tartom bajnak. De erdekelne, hogy miert van a telefonjan ennyi kep rola?
2016. jún. 23. 17:05
 9/12 10 deka farhát ***** válasza:
53%
Semmi gond, csak töltsd fel a fotókat az exgf.com-ra :)
2016. jún. 23. 17:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Azt jelzi, hogy a csaj nem becsüli meg a saját testét. Nincs benne tartás, büszkeség.
2016. jún. 23. 19:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!