Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek a nők meddig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a nők meddig Élnek szexuális életet?

Figyelt kérdés

Mennyi a max kor ameddig még

Rendesen szexuális életet élnek?

2016. jún. 23. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy lenne konkrét korhatár (persze nem pontos életkorra, hanem inkább korra értem).
2016. jún. 23. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyén- és kapcsolatfüggő. Van (több) ötvenes barátnőm, akik naponta-kétnaponta szexelnek a férjükkel. Ennél idősebbekről nem rendelkezem hiteles információkkal. Nyilván sok múlik a kapcsolaton, mert elvileg a klimax után (ami jellemzően az ötvenes évek elején következik be átlagosan) már csökkenhet a nemi vágy, de ha ezen egy nőnek sikerül átlendülni, akkor utána is képes aktív nemi életet élni. Szerintem nincs maximum. 100 évesen is lehet szexelni, nincs anatómiai akadálya.
2016. jún. 23. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Ez rendkívül változó. Volt olyan szeretőm, aki 42 évesen átesett a kapuzáráson, de ismerek olyat, aki hetven évesen is aktív. Nagy átlagban mindenesetre elmondható, hogy 50-55 évesen húzzák le a rolót. Ezért is szerencsés, ha egy tartós kapcsolatban a férfi idősebb 6-8 évvel. Így nagyjából együtt öregszenek, nagyjából együtt élik meg a libidó csökkenését.
2016. jún. 23. 17:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs korhatár. Ismerősöm 25 éve elvált, azóta nem él szexuális életet, akkor 40 volt. Más meg még 70 évesen is vidáman kufircol.
2016. jún. 23. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:

"Ezért is szerencsés, ha egy tartós kapcsolatban a férfi idősebb 6-8 évvel. Így nagyjából együtt öregszenek, nagyjából együtt élik meg a libidó csökkenését."

Ezt a saját példám maximálisan cáfolja. Exem 7 évvel idősebb nálam, az ő libidója már a negyvenes évei elején jelentősen csökkenni kezdett, miközben az enyém az egekbe szökött. Nem csak emiatt mentünk szét, de a sors úgy hozta, hogy ő utánam egy magánál jóval idősebb nőt választott, aki már túl van a klimaxon, én pedig egy nálam jóval fiatalabb férfival jöttem össze, aki sokkal jobban megfelel a libidómnak. Szóval nálunk ez a 7 évnyi korkülönbség nagyon nem jött be, szakadéknyi különbséget jelentett a szexuális igényszintünkben, és mindketten a "fordított" felállásban találtuk meg az optimális társat, ahol a nő az idősebb 7-8 évvel.

2016. jún. 23. 17:35
 6/10 aperitif ***** válasza:
Hallottam már olyanról is, akinek klimax után, 54 évesen emelkedett az égbe a libidója. Ritkaság, de ilyen is van.
2016. jún. 23. 17:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Faluhelyen lakunk, egy-egy porta elég nagy, itt a kertrészre gondolok. Egy nyugdíjas házaspár lakik a szomszédban, mindketten 80 felett vannak, de még így is gyakorta látom és hallom, hogy a kertben kufircolnak... :D

Csak egy becslés, de szerintem az öreg hetente minimum 4-5x gerincre vágja az asszonyt. :D

2016. jún. 23. 18:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Jaj. Elképzeltem... :)
2016. jún. 23. 18:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Voltam egy 67 éves hölggyel....húúú

Szuper volt....

2016. jún. 23. 23:29
 10/10 anonim ***** válasza:

Csak remélem, hogy nagyon-nagyon sokáig... és hogy a párommal sem lesz gond. :D

Nem szeretném 10 év múlva lehúzni a rolót....

2016. jún. 25. 10:37

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!