Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők meddig Élnek szexuális életet?
Mennyi a max kor ameddig még
Rendesen szexuális életet élnek?
"Ezért is szerencsés, ha egy tartós kapcsolatban a férfi idősebb 6-8 évvel. Így nagyjából együtt öregszenek, nagyjából együtt élik meg a libidó csökkenését."
Ezt a saját példám maximálisan cáfolja. Exem 7 évvel idősebb nálam, az ő libidója már a negyvenes évei elején jelentősen csökkenni kezdett, miközben az enyém az egekbe szökött. Nem csak emiatt mentünk szét, de a sors úgy hozta, hogy ő utánam egy magánál jóval idősebb nőt választott, aki már túl van a klimaxon, én pedig egy nálam jóval fiatalabb férfival jöttem össze, aki sokkal jobban megfelel a libidómnak. Szóval nálunk ez a 7 évnyi korkülönbség nagyon nem jött be, szakadéknyi különbséget jelentett a szexuális igényszintünkben, és mindketten a "fordított" felállásban találtuk meg az optimális társat, ahol a nő az idősebb 7-8 évvel.
Faluhelyen lakunk, egy-egy porta elég nagy, itt a kertrészre gondolok. Egy nyugdíjas házaspár lakik a szomszédban, mindketten 80 felett vannak, de még így is gyakorta látom és hallom, hogy a kertben kufircolnak... :D
Csak egy becslés, de szerintem az öreg hetente minimum 4-5x gerincre vágja az asszonyt. :D
Voltam egy 67 éves hölggyel....húúú
Szuper volt....
Csak remélem, hogy nagyon-nagyon sokáig... és hogy a párommal sem lesz gond. :D
Nem szeretném 10 év múlva lehúzni a rolót....
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!